torsdag den 17. september 2009

Forsvundne katte

I dag skulle Missan til dyrelægen og vaccineres, men den har ikke været at se hele dagen og jeg er godt bekymret. Den er ALTID i haven, et eller andet sted og er den eneste af vores katte der rent faktiskt kommer når man kalder på den. Men i dag har jeg slet ikke set den, så jeg frygter at der er sket et eller andet.
Frøken tog sig også en tur i "friheden". Vi har den jo kun løs i haven, fordi den bare ikke kan finde ud af at gå ude alene. Den havde været væk 1-2 timer, da jeg hørte naboen snakke om en kat der sad i deres have og opførte sig mærkelig. Deres lille hvalp havde fundet den og Frøken sad lammet af skræk og turde ikke røre sig,
Jeg er ret overbevidst om at alle vores andre katte havde fundet en vej væk eller hvæset og knurret af hvalpen. Men ikke frøken. Den sænkede blot hovedet og prøvede at gemme sig, måske troede den at hvis den ikke kunne se hunden, så var alt godt!!! Nå men jeg fik den ind over hegnet og den stakkels kat var helt slap og passiv. Naboen syntes det var en besynderlig kat, "katte plejer da at rende deres vej når de ser en hund". Og ja, normale katte har den reaktion, det kunne jeg jo kun give hende ret i. Men frøken er bare ikke en normal kat. Nå men nu er den hjemme igen, så plejer der at gå 1 måned før den syntes den skal på en springtur igen!
Men Missan har jeg stadig ikke set..................

15 kommentarer:

 1. Åh nej, er Missan kommet hjem igen, Havehyrde?

  Jeg kender denne bekymring - det er nogle frygtelige timer eller dage, indtil katten er tilbage igen.

  Frøken er da lidt speciel, at hun ikke bare løb fra hvalpen ;O) Godt der ikke skete noget med hende.

  Jeg vil ønsk dig en rigtig god weekend og håber, at alle dine katte er i god behold.

  SvarSlet
 2. Madame: ja desværre er Missan stadig ikke kommet tilbage. Vi har meldt den savnet via kattensværn og sat skilte om i lokal området.
  Lad os håbe på det bedste

  SvarSlet
 3. Jeg håber, Missan er kommet hjem nu - jeg tænker på jer!

  SvarSlet
 4. Madame: Stadig intet..............vi har været rundt i hele området og kaldt på den. Intet svar. Der må være sket den noget siden den ikke kommer til madtiderne. Den elsker mad, som ingen kat jeg har kendt før.
  DONG er igang med at jordlægge ledningerne, så vi har også kigget i deres udgaravningshullerr. Men de er ikke dybere end den burde kunne kravle op.
  Jeg tror den muligvis er blevet såret slemt i en slåkamp med en anden kat. Der kan de jo finde på at søge et uforstyrret sted hen, ikke nødvendigvis til deres trygge base.
  Alternativt er at den er blevet kørt over. Men her burde vi havde fået besked.
  Under alle omstændingheder er det forfærdeligt ikke at vide dens skæbne. Men vi tror altså at den enten er død eller slemt skadet og derfor ikke kommer tilbage mere.
  Det får vi nok aldrig at vide, lige som med jeres gamle Jas.

  SvarSlet
 5. Det må ikke opgive endnu, Havehyrde! Vi har flere gange været ude for, at Jas var væk en hel uge - og Miss Mis har været væk i seks dage.

  SvarSlet
 6. Madame: Åh er det rigtigt. Jamen ingen af vores katte har været på langfart mere end 1 dag. Missan er neutraliseret så det er ikke hunkatte han er ude efter. Men det er nu ikke fordi vi har opgivet håbet, men min tur til Berlin bliver lidt spoleret af alt dette. Jeg kan jo ikke helt nyde det, når et "familiemedlem" ikke er komme hjem.
  Men jeg håber da at den viser sig snart.

  SvarSlet
 7. Det er næsten som at have børn - som katteejer får man heller ikke lov til at slappe af, fordi de små bæster føler, at de bør gå deres egne veje ind imellem.

  God tur til Berlin trods alt - jeg håber der er gode nyheder til dig, om ikke før, så når du er hjemme igen.

  SvarSlet
 8. Ellen: ja det er ligesom familiemedlemmer, de små katte. Den er stadig savnet.Desværre

  SvarSlet
 9. Kære Havehyrde
  Jeg er rigtig ked af det på dine vegne.
  Når Missan altid har været en udendørskat, skulle han jo snart finde sin vej hjem igen.

  Jeg er glad for, at du har opsat plakater med efterlysning af katten.

  Nogle gange sker det, at jeg efter en dag i kolonihaven, må gå huset igennem – da der kommer katte ind i huset – måske naboernes´ eller efterladte katte…..og så er det jo ikke godt, hvis der går tid inden jeg kommer tilbage i haven..

  Men Havehyrde. Vi elsker vores katte, og vi ved også, at der kommer et tidspunkt hvor vi må tage afsked eller miste vores kære firbenede kattemisser. Det er den risiko vi tager.

  Har Missan et øremærke eller chips, hvis den er tilløbet et andet sted? /som kan kontakte dig?

  Jeg vil ønske så meget, at Missan kommer tilbage, eller du får besked om hvad der er hændt.

  Mine fem katte og jeg tænker på dig.

  SvarSlet
 10. Jeg håber, at I har fået Missan hjem igen Havehyrde.
  Jeg har hørt, at forsvundne katte næsten altid opholder sig meget tæt på hjemmet.

  Vær også opmærksom på, hvad Bente skriver herover. Det kunne hænde, at den er lukket inde i et hus/kælder eller et skur.

  Jeg krydser fingre for en lykkelig slutning...

  SvarSlet
 11. Bente: Ingen Missan i dag fredag, over en uge efter den er forsvunden. Vi regner ikke med at se den igen. Har tænkt på det med garager mv med de fleste naboer bruger deres garage dagligt og Missan er meget sky over for fremmede, så den mulighed tror jeg ikke på. Han er øremærket, ellers kan han ikke efterlyses via kattensværn. Men rigtig sødt af dig og dine katte at tænke på os. Men han er stadig væk.

  SvarSlet
 12. Lone: Desværre ingen MIssan. Vi har tjekket buske mv, men der er ingen spor af ham. Det gør ondt i hjertet, vi er alligevel meget knyttet til de små katte. Mere end vi nok er klar over. Vi kigger efter den hver dag, ja dvs i denne uge er det min mand der har stået for den opgave, da jeg har været i Berlin. Men den er altså stadig savnet.

  SvarSlet
 13. Åh, det gør mig så ondt at læse, Havehyrde. Vi har prøvet det samme flere gange.

  SvarSlet
 14. Jeg føler med dig, Havehyrde! Det må være grusomt, når en af ens katte ikke vender hjem. Krydser fingre for, at et mirakel vil indtræffe!

  SvarSlet
 15. Bente: Ja tak for de gode ønsker.

  SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...