søndag den 10. maj 2009

Nej vi har ikke en Weber grill

Firmaet der producerer Weber grillen har været rigtig gode til at markedsføre sig. Det må jeg konstatere efter at havde været rundt i alle mulige tænkelige butikker for at købe en Dancook grillrist. "Nej den har vi ikke", var beskeden alle steder. Men det de havde var meter lange reoler med Weber tilbehør!! Og alle mulige og umulige Weber grill modeller.
Hmm.................. Her i huset bor der en der er totalt modstander af alt der har med Weber at gøre (og det er faktiskt ikke mig), så en sådan en får vi aldrig.
Vi har istedet en fantastisk Dancook kassegrill, måske som de eneste i Danmark? Det er lige før jeg tror det, for er vi på besøg hos venner og familie står der ALTID en weber grill på terassen. Og selvom man kan få utallige efterligninger er det altså den originale der trækker!
Men vi har altså en dansk produceret grill (og er stolte af det) og vil helst bruge almindelig trækul og ikke briketter, hvilket altså gør os til et mindretal i den danske befolkning. Igen er det næsten umuligt at opdrive trækul, der sælges åbenbart kun briketter. Og grill-mesteren (igen, ikke mig) i huset foretrækker altså almindeligt kul.
Nå men mht grillristen, så har jeg også støvsuget nettet og risten kan kun opdrives i tyske netbutikker der ikke gider sende til DK, øvøvøv!!!
Nu er det vist på tide at jeg skriver en mail til Dancook og klager min nød. Tænk hvis vi bliver nød til at skifte vores fantastiske grill ud pga vi ikke kan få en ny grillrist? Skal vores næste grill virkelig hedde Weber? Det må Dancook firmaet da sætte en stopper for!! :-))

10 kommentarer:

 1. Uha nej, jeres næste grill skal da forhåbentlig ikke hedde Weber. Jeg er helt på linje med jer - det er da noget værre snobberi. Vi har en Weber-efterligning købt for næsten ingen penge, og den fungerer upåklageligt. Jeg håber, I finder en rist til jeres grill ;-)

  SvarSlet
 2. det håber vi sørme også..........men det er lidt uhyggeligt at man næsten ingen valgmuligheder har. Det gælder jo på mange områder, f.eks fødevare i supermarkederne.
  Fortsat god søndag kære Madame

  SvarSlet
 3. Ja det er lidt uhyggeligt, så da kæresten ville have en Weber var jeg lidt bekymret, men må indrømme at den faktisk er genial og kullene kan nu genbruges flere gang. Men nu er grilning ikke mit domæne så der bestemmer han. Og man kan næsten lave alt i sådan en kuglegril; fra flæskesteg til pandekager.

  SvarSlet
 4. Karen: det tror jeg på, men jeg tror nu ikke vi får lavet hverken flæskesteg eller pandekager. Og der findes også mange no-name kuglegrill, der sikkert virker lige så godt som en Weber. De (Weber) har bare været rigtig gode til at reklamere for grillen og navnet, og det virker åbenbart rigtig godt!!

  SvarSlet
 5. Selvfølgelig virker reklamert, ellers slap vi jo nok for dem i fjernsynet mv. ;) Men når man er ud og griller så ser man heldigvis ikke tv.

  SvarSlet
 6. Åh, hvor er jeg enig med dig. Jeg bliver en total Rasmus Modsat, når reklamerne for ligegyldigt hvad i mine øjne tager overhånd - så skal jeg i hvert fald ALDRIG have dit eller dat inden for dørene. Det gjaldt også Weber, og vi har bevisligt nogle flotte grillresultater på en absolut-ikke-Webergrill.
  Jeg forstår fuldt din ærgrelse over ikke at kunne supplere til jeres Dancookgrill.

  Bamseline-reklamerne fik mig til at holde helt op med at bruge skyllemiddel, længe inden man fandt ud af, at det er miljøskadeligt :-)

  SvarSlet
 7. Ellen:
  det er det der så dejligt ved at blogge, der er altid nogen der en enige med en. Jeg bliver nemlig også helt Rasmus modsat når nogle produkter eksponeres alt for meget.
  Nu har jeg skrevet en lidt humorisktisk mail til Dancook firmaet. De må da tage affære! De vil vel ikke have at vi overgår til konkurrenten blot fordi vi ikke kan få en grillrist. Hmmm!!
  :-)

  SvarSlet
 8. Vi er vist alle en omgang Rasmus modsat, for jeg kunne jo heller ikke dy mig for at sige det modsatte. En til tider ret frustrerende egenskab, da jeg i enhver diskussion næsten altid argumenterer modsat, bare for lige at være sikker på at der ikke er blevet overset noget, og i dette tilfælde at folk med Weber grille kke nødvendigvis er helt hjernevaskede.

  Ellen er det virkelig så svært at skaffe dele til en dancook grill, de var jo firsernes weber monopol haver. Dancook mig her og der. Måske Weber nærmest startede som et frisk pust imellem alle dancook grillene og nu er blevet så stor at noget nyt måske kommer.

  En ting er sikkert, engangs grille er for usikre, alt for ofte er spritten dampet af inden man overhovedet har købt den, og når man så står ude i det grønne så kan man jo ikke bare lige reklamere. Så er min trangia mere stabil og nem at pakke sammen, men en gril er den ikke.

  Er iøvrigt overrasket over hvor godt et resultat man kan få på en gasgrill, men det virker bare ikke rigtigt på mig.

  mvh/ Karen

  SvarSlet
 9. Min husbond går slet ikke op i mærkevarer. Alligevel ville han have en Weber-grill, fordi han blev hånet på sit arbejde for sin Morsø-grill.
  Han plejer ikke at hoppe med på bølgen, men dér havde kollegerne ramt hans bløde punkt :-)
  Drillerierne er ikke stoppet. Husbond købte én 47 cm i diameter. Den skulle åbenbart være mindst 57.

  Heldigvis kaster han sig ikke ud i alt det fjollede tilbehør, som hører til sådan én.
  Nu står vores SMUKKE Morsø-grill ved siden af en grim Weber-grill.
  De bliver begge brugt flittigt.

  PS: Ja, Weber er blevet godt markedsført - men vist mest efter mund-til-mund metoden.

  SvarSlet
 10. Lone: jamen det er da tragiskt at din mand ligefrem bliver moppet.....Morsø grillen er da meget smukkere!
  Det er alligevel utroligt hvor mange der syntes at en Weber er sagen

  SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...