søndag den 26. april 2009

Gardening

Jeg elsker engelske udtryk, de er ofte så meget bedre end de danske. Men jeg er jo også meget anglofil. Nå men denne denne weekend skulle vi havde haft besøg af nogle venner, men deres søn ville fødes i torsdags, så dem middag er udskudt.
Istedet har vi været i haven hele weekenden. Vi er i gang med at lave to højbede, så mine grøntsager har et ordenligt sted at gro samt udgrave til et lille vandhul. Hele weekenden er gået med de to projekter og vi er stadig ikke færdige. Bliver man nogen sinde færdig i haven?

7 kommentarer:

 1. Hvor er dine blomster dog smukke! Jeg nyder dine, nu hvor rådyrene har ædt mine tulipaner ;-) Der findes næsten ikke noget bedre end at gå og pusle i sin have, og nej, man bliver aldrig færdig. Det lyder dejligt, at I vil lave vandhul, sådan et har Regitze (http://vampyrpingvin.blogspot.com),og det er helt utroligt smukt.

  Gardening er et dejligt ord :O)

  SvarSlet
 2. Madame:Jeg var inde hos regitze og kigge på deres vandhul. Det ser flot ud, men er noget størrer end vores. Men jeg glæder mig til det er færdigt og tudserne har et sted at svømme og, hvis vi er heldig, få tudsebørn i.

  SvarSlet
 3. England er jo haveverdens centrum (selvom de islamiske haver er en lille bid af paradis), må til england og se deres have shows og på have rundfart.

  Dejligt med forår i haven, de første tulipnaer er allerede afblomstret så det er med at nyde dem nu.

  SvarSlet
 4. Nej, man bliver aldrig færdig i haven, Havehyrde, og heldigvis siger vi haveelskere.

  Sikke et dejligt udsnit af forårshaven, du her viser :o)

  SvarSlet
 5. Karen, Lone:forårshaven er fantastisk. Men i år er alt kommet frem tidligere og afblomstrede hurtigere, pga varmen og tørken. Heldigvis ser det ud til at vejret bliver lidt mere normalt op til weekenden. Jeg syntes ikke om 22 grader i april, man springer jo næsten foråret over på den måde.

  SvarSlet
 6. Er det ikke netop det, der er meningen med en have? Altså at man aldrig bliver færdig?
  De haveentusiaster jeg kender, går altid ude i haven og "beklager sig" over, at det er et evighedsarbejde.
  Men de nyder det, gør de :-)

  SvarSlet
 7. Ellen: du har ret, vi havemennesker er restløse, vi må have noget at grave i. HVert år nye haveprojekter.
  Jeg elsker det! Og velkommen retur fra den franske hovedstad.

  SvarSlet

din mening:

En ny kat og naturen

her i huset elske vi katte...virkelig elsker. fantastiske dyr og folk der ikke har haft hellig birma katte ved slet ikke hvad de går glip ...