mandag den 16. februar 2009

Øv øv øv øv

Anna Netrebko kommer til Danmark til september. Og hvem fik IKKE billet?
Min søde gemal sad ellers klar ved tasterne og fik næsten 1 billet. 2 var åbenbart for meget forlangt. Men så var der lidt bøvl med betalingen og vupti, 14 minutter efter åbningstid, ja så var alt udsolgt!!
Ingen billet til os. Jeg er bare lidt negativ og vil brokke mig. Hvor ellers end på min egen blog.
øvøvøvøvøvøvøv :=(

8 kommentarer:

 1. Ærgeligt at der blev udsolgt så hurtigt. Men se det fra den positive side: Du har nu leget med og postet dagens røde billede :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet
 2. haha, ja du har ret, uden jeg vidste det deltog jeg i legen

  SvarSlet
 3. Det var en skam, Havehyrde. Det ville have været en fantastisk oplevelse.
  Jeg syntes husbond sagde, at billetprisen er kr. 1400,- men hun er det sikkert værd :o)

  SvarSlet
 4. Jeg vidste slet ikke, hvem hun var og måtte lige google...
  Hendes udseende svarer ikke lige til mine fordomme omkring den slags sangerinder :-)
  Hun lyder dog bestemt til at være en billet eller to værd, så det var ærgerligt for jer, at det ikke kunne lade sig gøre.

  SvarSlet
 5. Kære Lone og Ellen
  Tak for jeres sympati. Det varmer lidt ovenpå den kedelige skuffelse. Vi har ikke helt opgive håbet endnu. Vi er evige optimister.
  Det er sjovt med hendes udseende. Det er rigtigt som Ellen skriver, det er ikke lige det man forventer af en operastjerne. Men smuk er hun nu, på en divaagtig facon

  SvarSlet
 6. Åh, det var var ærgerligt, jeg er også en meget stor fan af Anna Netrebko og har nydt hende på tv og dvd. Det kan du jo heldigvis - og måske sammen med Rolando Villazón?

  SvarSlet
 7. Ja, øv! Jeg fik naturligvis heller ikke. Men slaget er jo ikke tabt endnu! Til hver koncerter er der jo også nogle billetter i løssalg! Jeg overvejer det en lille smule. Jeg er sikker på at man skal stå i kø meget, meget længe - og derudover synes jeg at billetterne er lidt for dyre! På den anden side - hvornår kommer hun igen????

  SvarSlet
 8. åh det er bare så ærgeligt. Jeg var inde på divaens hjemmeside for at finde et andet sted hvor hun sang. Egentlig vil jeg helst se hende i en rigtig opera, ikke det er "best off" noget. Jeg tror hun kommer til Berlin og London. Det kan man jo kombinere med en ferie?

  SvarSlet

din mening:

En ny kat og naturen

her i huset elske vi katte...virkelig elsker. fantastiske dyr og folk der ikke har haft hellig birma katte ved slet ikke hvad de går glip ...