lørdag den 10. januar 2009

Weekend

Ahaaa, endelig weekend. Efter 2 ugers juleferie var det hårdt at komme på job igen i mandags. Jeg fik mig slæbt igennem ugen og nu er det endelig lørdag. To hele fridage, næsten. Søndag står den på lidt hjemmearbejde.
Bilen skal en tur i vaskehallen, det er næsten umuligt at se at den er sort. Den er overfyldt med salt fra vejene og vi har kun brugt den 1 gang denne uge.
Jeg så, for år tilbage, i nyhederne at alt vejsaltet i nordjylland var opbrugt i starten af januar. Det tror da pokker, med den måde de spreder saltet på. Der ligger salt overalt og nogle steder i kæmpe klumper. Mon ikke der findes en mere effektiv måde at sprede den på?

2 kommentarer:

  1. I Norge og Sverige gruser man mange steder i stedet for at salte, og det ville være bedre på mange måder. Men der bruger man jo også pigdæk om vinteren. Jeg hørte, at man aldrig må undervognsvaske bilen i vaskehallerne, fordi vandet genbruges og er smækfykdt med salt, der ødelægger bilen. Ak ja :-)

    SvarSlet
  2. Grusning er fint, men kun når der ligger sne på vejen. man opnår derved bedre vejgreb. Saltningen er til for at sænke vandets frysepunkt. Det er jo en god ide. Men vejvæsenet i København og Omegn spreder salten lidt for rundhåndet. Jeg ser tit store bunker af salt ligge, f.eks på cykelstien. Helt spild af salt, som ødelægger asfalten, dyrepoter, biler, cykler, planter mv, når det doseres i så store mængder.....
    Og jeg læste også at effekten af saltet er meget bedre, hvis man opløser det før man spreder det på vejene. det virker bedre og man bruger mindre salt.

    SvarSlet

din mening:

En ny kat og naturen

her i huset elske vi katte...virkelig elsker. fantastiske dyr og folk der ikke har haft hellig birma katte ved slet ikke hvad de går glip ...