søndag den 7. december 2008

Snaps

I dag fik vi smagt nogle af mine hjemmelavede snapse. Den mest velsmagende var æble og rosmarin snapsen. Dejlig duft af rosmarin med sødme fra æblerne.
Vi holdt julefrokost for noget familie. Men lækkerier fra Skagens fiskerestaurant. Øl var der selvfølgelig også og specielt Nutty fra Ørbæk økologiske bryggeri var rigtig dejlig.

8 kommentarer:

 1. Det lyder bare lækkert! Jeg har ikke hørt om æble og rosmarinsnaps, men det lyder som en pikant smag.

  SvarSlet
 2. den var rigtig god og hugget fra et firma jeg fandt på fuglebjerggård, det hedder schumachers. Jeg efterlignede deres snaps og det var ganske vellykket!

  SvarSlet
 3. Snaps? Yrkkkkkk. I min familie er det, sjovt nok, kun kvinderne som drikker snaps. Men æble og rosmarin? Det har jeg aldrig hørt om, men jeg synes at det lyder rigtig spændende. Jeg tror faktisk, at jeg ville kunne lide det.

  SvarSlet
 4. jeg kan anbefale at lave den selv. Et æble skåret i små tern, to kviste rosmarin, en håndfuld rosiner og ½L vodka. lad den trække i 1 uge eller lidt mere. Det smager rigtig godt

  SvarSlet
 5. Det kunne være spændende at prøve, men jeg har aldrig alkohol i huset - så det går ikke. Det er altså ikke fordi jeg har noget imod alkohol og jeg drikker da også alkohol når jeg går i byen. Men aldrig hjemme og sådan har det været i mange år.

  SvarSlet
 6. Hvis du skal gøre det rigtigt så drop rosinerne, og kun en kvist rosmarin i fire dage.Gå der efter ned og køb originalen og se hvor tæt du kom, hvis du tør.

  Schumacher

  SvarSlet
 7. Det lyder rigtigt spændende med en Rosmarin og øblesnaps. Det skal klart prøves som en del af det efterhånden store repetoire af snaps jeg har stående.

  SvarSlet
 8. Jeg har lige lavet en af Rosmarin, men den har trukket 23 dage, nu skal den bare gemmes.

  SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...