lørdag den 27. december 2008

Lad den rette komme ind.

I går var vi i biffen, i Vester Vov Vov og se ovenstående film. Den kan virkelig anbefales. Det er en lille smal svensk film, men rigtig gode skuespiller (børn) og med mange lag. Primært handler den om venskab. Men den er seværdig fordi den er en af den slags film som svenskerne laver så godt. Scenerne er skudt i en forstad i nordsverige, men sne overalt, ingen mennesker på vejene, langt imellem byerne og meget mørke. Den slags findes ikke i Danmark, ikke engang i tyndtbefolket syd eller nordjylland. Men det gør det i nordsverige. Filmen er smuk på en besynderlig måde. Og rørende, så selvom der står at filmen handler om vampyre, så lad dig ikke narre. Det gør den ikke!!!
Og så kan jeg lige benytte lejligheden til at reklamere for en anden film som er lige så seværdig. Den er udkommet på dvd, så benyt endelig lejlieheden til at se det lille mesterværk "Lars and the real girl", om Lars Lindstrom der har det rigtig svært med at møde piger, indtil den dag at en kommer i en kasse..............
Også den film, handler om det nære, familier, venner, kærester og Vester Vov Vov er stedet for sådanne film.

2 kommentarer:

  1. Jeg har læst om den svenske film i Politiken og deres anmelder var også MEGET begejstret. Jeg synes det lyder som en rigtig spændende film.

    SvarSlet
  2. Jamen den er helt utrolig smuk og godt lavet film. Kan virkelig anbefales. Jeg læste også anmeldelsen i politiken samt så klip i DR2´s nye filmprogram. Det vækkede min interesse.

    SvarSlet

din mening:

En ny kat og naturen

her i huset elske vi katte...virkelig elsker. fantastiske dyr og folk der ikke har haft hellig birma katte ved slet ikke hvad de går glip ...