søndag den 28. december 2008

En tur ved vandet

I dag vovede vi os til Arken, der ligger ved Ishøj strandpark. Udstillingen der lokkede hed Picasso og kvinderne. Den lovede mere end den kunne holde.
Men vi fik da en god frokost i cafeen og en strandtur ud af det, så helt spildt var det ikke.
Der er smukt derude ved vandet. Der var mange gæs i luften, en musvåge og en tårnfalk. Gæssene er nemme at "genkende" man går bare efter deres karakteristisk "stemmeføring".
Det er ellers dejligt med total afslapning, specielt når jobbet normalt er rimelig hektiskt. Men tiden går alt for hurtig. Middage med gode venner, biografture, museumsbesøg, blogging osv betyder at alt det praktiske ikke nås. ja dvs jeg har fået fjernet den øverste del af stauderne i haven, men den ekstra rengøring i køkkenet og på badeværelset er det ikke blevet til..............
Hvis man skal prioritere kommer sådanne sysler også i sidste række.

4 kommentarer:

 1. Jeg kan huske da man begyndte at planlægge Arken. Man ønskede at lave en stærk konkurrent til Louisiana. Jeg synes det går rigtig skidt. Jeg har flere gange været på Arken, men jeg synes bestemt ikke at deres udstillinger er lige så gode som på Louisiana.

  Men jeg synes også at det er hyggeligt at gå en tur ved vandet og deres cafe er rigtig god. Jeg har godt nok ikke været der siden jeg blev veganer, men man kan vel få en salat! Når man skal besøge Arken, så synes jeg nemlig at en gåtur ved havet og et besøg i Cafeen er halvdelen af fornøjelsen.

  SvarSlet
 2. Gad vide om alle besøgende på Arken mener at cafeen og stranden er halvdelen af fornøjelsen.
  De par gange vi har været der, er museet gennemgået på 20 min. og strandturen kunne tage 1-2 timer :o)

  Den bedste kop cacao jeg har fået i mit liv, fik jeg på Arkens cafe, da Claus Meyer bestyrede den. Det tror jeg ikke han gør mere.

  SvarSlet
 3. Det var synd, at udstillingen skuffede, Havehyrde. Jeg har ikke prøvet cafeen, men det må jeg bestemt næste gang, når jeg hører, at du var tilfreds med jeres frokost.

  SvarSlet
 4. Jeg syntes nu at rigtig mange af udstillingerne på Arken er rigtig gode, blot ikke den vi så i går. Jeg tror også det går godt, de bygger ud på livet løs pga et stort besøgs antal. Iflg det jeg har læst formår de at tiltrække de helt unge.......
  Cafeen er god, det meste er økologisk, men udvalget var meget lille.
  Jeg syntes faktisk Louisianna er blevet noget kedelig, Men selve museet er utrolig flot og udsigten er fænomenal.
  Men man skal huske på at Lousianne er privatejet medens Arken er ejet af nogle kommuner. Det kan muligvis have en betydning!

  SvarSlet

din mening:

En ny kat og naturen

her i huset elske vi katte...virkelig elsker. fantastiske dyr og folk der ikke har haft hellig birma katte ved slet ikke hvad de går glip ...