lørdag den 20. december 2008

Band Aid - Do They Know It's Christmas

Nu er det så tiden hvor alle radiostationer igen spiller Band Aid. Sangen er ganske enkelt fantastisk og kom frem i min gymnasietid. Den blev efterfulgt af LIVE AID, hvor hele verden samlede ind til fattige i Afrika. Bob Geldof var manden bag og han fik en "sir" title som tak. Hvad mange måske ikke ved er at Midge Ure fra Ultravox også var med til at skrive den berømte sang.
Videoen er sjov at se. Foruden de musikere der stadige er aktive (George Michael, U2, Phil Collins, Duran Duran osv) ses også et udsnit af musikere der kun var populære i 80erne: Spandauer Ballet, Jody Watley, Marilyn, Boy George og Ultravox.

3 kommentarer:

  1. Ja - det er en fantastisk iørefaldende sang. Jeg nyder den også hver eneste gang, jeg hører den.

    SvarSlet
  2. Skøn sang. På youtube har jeg lavet en playliste med julesange. Jeg synes det er så hyggeligt, når den bare får lov til at køre med den ene julevideo efter den anden......

    SvarSlet
  3. Lørdag aften viste de faktisk en dokumentar der handlede om Band Aid 8som også betyder plaster) på DR2. Den kanal er bare guld værd!

    SvarSlet

din mening:

En ny kat og naturen

her i huset elske vi katte...virkelig elsker. fantastiske dyr og folk der ikke har haft hellig birma katte ved slet ikke hvad de går glip ...