lørdag den 8. november 2008

Solskin
Dejligt vejr. Solen skinner og vi er i haven for at blive færdige med at sætte vores terasseoverdække op. Kattene er rigtig glade og syntes at en rulletur i vådt græs er herligt!
Vores gamle japanske kirsebærtræ tabte trækronen i et forårsblæsevejr. Den er nu fyldt med svamp. En flot en...........gad vide hvad den hedder?
Birketræet har endnu nogle blade på. Det var omkring 3 m højt da vi flyttede ind for 7 år siden. Nu er det vel 10-15 m. Det går hurtigt!
Og min ridderspore blomstrer. Jeg troede at den døde i frosten, men den lever endnu!
Roser er der også mange af, specielt de gule Graham Thomas. De er kommet sent igang, men nu er de der altså.
I onsdags var jeg ellers til foredrag med Knud der ejer Rosenposten. Han fremavler Danmarks bedste roser og er en utrolig glad og entusiastisk foredrags holder. Mærkeligt at der kun var (ja undskyld mig) gråhåret pensionister tilstede. Jeg var nok den yngste. Måske appellerer Det danske haveselskabs foredrag ikke til de yngre haveejere, eller også går de bare ikke op i deres have. Men under alle omstændigheder var det spændende at høre om de mange forskellige roser som Knud dyrker.

4 kommentarer:

 1. Det lyder som et spændende foredrag! Jeg tror, at mange yngre simpelthen ikke har tid til at gå så meget op i deres have, hvis de skal pleje børn og karriere.

  Sikke nogle dejlige billeder, du har taget. Jeg bliver jo helt blød over at se din smukke kat :o)

  SvarSlet
 2. det kan du have ret i. men jeg har været til andre foredrag på Frederiksberg om haver, og der var en del unge tilstede. De var meget nysgerrige mht hvordan man f.eks dyrkede krydderurter. Det kommer sikkert an på emnet.
  Ja den lille hvide kat er dejlig. Det er de nu alle. med hver deres personlighed!!

  SvarSlet
 3. Uha, sådan et indlæg kan godt give mig dårlig samvittighed over at have to katte i en lille lejlighed. Jeg er jo ikke i tvivl om, at de ville elske at komme en tur ud i haven lige som dine katte. Jeg forsøger at kompensere med masser af kærlighed og opmærksomhed. Men jeg synes jo ikke at det er helt godt nok.

  Det er et dejligt billede, at missen som ligger og hygger sig!

  SvarSlet
 4. En af vores katte var også indekat før vi flyttede i hus. Det havde den det fint med. Den kendte jo ikke andet. Og så syntes jeg det er helt fint. De andre vi har er alle udekatte. De ville nok mistrives hvis de ikke kunne komme ud.

  SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...