lørdag den 15. november 2008

Katteslagsmål

Vores tilløber kat, Missan (der bor i vores skur) havde i denne uge problemer med øret. Vi troede at den havde lidt for meget ørervoks i øret, men i løbet af et par dage opstod der en stor byld bag øret. Jeg ringende til dyrelægen for at få en konsultation, men havde dog først mulighed for at komme forbi i går, fredag. Fredag morgen var bylden så lækket, og sikken en jammerlighed. Uden at blive alt for grafisk, så var det tydeligt at hele området var betændt.
Dyrelægebesøget resultateret i en bedøvelse, rensning af sår (fra slåskamp, sikkert med anden hankat), samt antibiotika, både i såret og gennem tabletter. Den var groggy i omkring 8 timer efter, men appetitten fejlede selvfølgelig intet.
Det ser stadig ganske forfærdeligt ud omkring såret. Alt håret er væk og såret væsker stadig meget.
Men hvad gør man ikke for de små charmerende firbenet pelsdyr.
Jeg tror at Missan var klog da den "valgte" at bosætte sig hos os. Måske har de en sans som vi ikke kender til. En sans for at opsnuse de "rette" mennesker.
Ja hvem ved!!!

3 kommentarer:

 1. Den stakkels mis! Hvor er det godt at den flyttede ind til jer! Jeg håber snart den får det bedre.

  SvarSlet
 2. Stakkels Missan, men godt at han har jer! Vi har været ude for det samme med vores hunkat. Hun måtte i bedøvelse og have renset bylden indvendigt - det var en værre redelighed, og meget dyrt, fordi det skete en fredag aften.

  Tror du ikke Missan burde kastreres, så han ikke slås mere?

  SvarSlet
 3. Han er kastreret, men en lille slagsbror. Han rendte rundt i haven og hylede hele sidste vinter. Vi syntes han var utrolig irreterende, indtil vi, nogle måneder senere, fandt ud af at han vist ikke havde et hjem mere. Kattens værn sørgede for at tjekke ham igennem. Aftalen gik på at han bliver uden for, men at vi sørger for ham. Vi har jo 3 katte indenfor. Alt rigeligt! Men vi kunne jo ikke lad ham i stikken. Så sådan er ordningen ind til videre.........måske ændre den sig når frosten sætter ind..........
  Men den er bare så sød og kærlig! En rigtig dejlig Missan.

  SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...