lørdag den 1. november 2008

Kong FrostNatten bød på omkring -5 graders frost. Det var jeg noget ked af, da jeg netop i går havde opdaget at min ridderspore åbenbart troede det var sommer og havde to nye lange blomsterstængler der var ved at springe ud. En del af roserne var også i knop. Jeg troede derfor, at jeg lige kunne nå at se dem blomstre igen. Men nej!
Da jeg tog min morgenrunde i haven, her til morgen var alt indhyllet i kong frost. Utroligt smukt og skønt at se på. De fleste planter havde flotte hvide frost krystaller på blomster eller blade.
Missan (vores tilløber kat) syntes det var utrolig spændende at jeg rendte rundt i have og fotograferede. Så spændende at jeg var ved at falde over den et par gange. Den har en uvane med at gå meget tæt på ens ben, så tæt at man ofte ikke opdager hvor den er.
Men vi syntes vist begge det var en dejlig morgen...............også selvom der havde været nattefrost.

2 kommentarer:

  1. Sikke dejlige billeder du har taget! Ja, det er lidt vemodigt, at alle knopperne ikke blev til noget. Men om godt fire måneder begynder det hele heldigvis igen ...

    Jeg kender også det med, at misserne går om benene på én, så man er ved at falde over dem. Ha' en dejlig lørdag :o)

    SvarSlet
  2. Tilløber katten er den slemmeste til det nummer. De andre har fundet ud af at det ikke er så dejligt at blive trådt på poterne af et menneske.

    SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...