lørdag den 1. november 2008

Juicer

Jeg har fået mig en "juicer", eller en saftcentrifuge om man vil. Den er jeg vist allerede afhængig af. Her til morgen fik gemale og jeg hjemmelavet æble-annanas juice. Himmelskt!.
Der fulgte en dvd med opskrifter med, og den skal jeg selvfølgelig se ved lejlighed. Der er sikker mange andre gode variationer af frugtblandinger

5 kommentarer:

 1. Det lyder bare så lækkert! Det tror jeg jeg vil ønske mig - hvad koster sådan et monstrum?

  SvarSlet
 2. Jeg har ved en "fejl" fået den til 700 kr men du kan få den til omkring 1200 kr på tilbud. Ellers findes der andre modeller noget billigere. Mit monster har en motor på 700W, som jeg hørte var vigtigt hvis den skal kunne "trække" hele frugter. Har netop været forbi vores lokale æbleplantage og købt 2.sorterings æbler. 9kg for 50 kr. Nu skal der drikkes juice og laves æblekager.

  SvarSlet
 3. Uhm, det lyder lækkert, Havehyrde! Og tak for det, du fortæller. En saftcentrifuge kan vi få stor glæde af, vi er også meget glade for frugt og grønt :-)

  SvarSlet
 4. Sådan én ønsker jeg mig også. Der er intet så skønt som friskpresset frugt :-)

  SvarSlet
 5. Det kan jeg godt forstå. Den er virkelig en genial opfindelse. Og nu er det jo snart jul......

  SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...