søndag den 7. september 2008

Husk at drikke brændevin til!


I går var gemalen og jeg på tur til Fuglebjergård i det nordsjællandske. Der var høstmarked med alverdens spændende produkter. Mest planter (herligt), men en af boderne var med brændevin og her taler vi virkelig nytænkende og innovativ sammensætning af urter og frugt. Firmaet hedder Schumachers og bag dette står to kokke som syntes at de traditionelle brændevine med Pors eller kommen, lige var lidt for kedelige.
Vi fik nogle spændende smagsprøver på brændevin med æble/rosmarin, blåbær og kanel/vanillie. Og kedelige var de bestemt ikke.
Nu har jeg længe savnet inspiration til anderledes hjemmelavet brændevin og det fik jeg sørme her. Så i går eftermiddags var "mutter" i aktion i køkkenet, Æbler blev skåret i små tern og rosmarinen skyllet og klippet i mindre stykker. Herefter blev hele molevitten overhældt med vodka. I dag overvejer jeg om jeg skal gå i gang med kanel/vanillie udgaven!
Man får sådan en uventet energi af gode ideer

2 kommentarer:

  1. Wauw, hvor spændende! Jeg har også besøgt Fuglebjerggård - det var utroligt inspirerende! Den famlie smitter med deres gode ideer ;-)

    SvarSlet
  2. ja det er virkelig en udflugt værd.

    SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...