fredag den 5. september 2008

Tulipaner

Jeg elsker tulipaner og bestiller i store mængder fra alle mulige netfirmaer. I årevis har jeg bestilt hos IsabellaSmith fordi hun havde en helt unik tulipan som jeg ikke kunne finde andre steder. Den hedder Renown unique og har blomster som minder rigtig meget om pæoner. Nu fører hun den så ikke mere, men jeg fandt den på Zimtrades hjemmeside. Vist nok et norsk fima der handler med blomsterløg, frø og specielle planter. Der snublede jeg også over tulipanerne på fotoet, negrita og shirley hedder de to sorter, her fås 20 stks for 64 kroner.
Hos Isabellasmith fås en pakke med 12 stks shirley og passionale (6 af hver)til 99 kr. Passionale tulipanen er stort set mangen til negrita.
Men ønsker man en et tulipanmix identisk med det på isabellasmiths hjemmeside kan man købe 8 stks passinale for 24 kr og 6 stks shirley til 3,8o kr stykket (butikken hedder blomsterliv). Lidt hovedregning leder frem til en pris på under 45 kr. Der er ingen tvivl om at Fru Smith har en rigtig flot og fantastisk netbutik med lækre varer, men priserne er altså temlig pebret iforhold til andre netbutikker. Det gælder ikke blot priserne på tulipaner.
Nu er det ikke fordi jeg har sparet penge ved at bestille på de andre hjemmeside. Næ så har jeg bare bestilt flere blomsterløg. For hvad er en have uden tulipaner. Nu venter jeg så spændt på posten og på foråret, så jeg kan nyde et kæmpe blomsterhav i haven.

2 kommentarer:

  1. Det var meget spændende at læse! Det må på min 'to do liste' at bestille nogle af disse smukke tulipaner, for det er vist nu inden frosten komer, at de skal i jorden for, at man har glæde af dem næste forår.

    SvarSlet
  2. ja de er bare flotte, men ikke særlige holdbare. Derfor bestiller jeg nye hvert år. Men iflg Søren Ryge kan specielt Apeldorn tulipaner holde år efter år. Så dem har jeg også en del af. Desværre fås de ikke i de rigtig flotte farver, men mere gul og rød.

    SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...