mandag den 25. august 2008

tomater tomater og tomater


Så er der bare gang i mine 6 tomatplanter, så meget at jeg ikke kan følge med. Heldigvis har jeg "den lille røde om tomater". En fantastisk lille bog med rigtig megen information om tomater samt diverse opskrifter. En af opskrifterne var tomatsuppe, så den prøvede vi i dag. Missan (vores tilløber kat) deltog ivrigt ved tomatplukningen (dens hovede stikker frem overalt hvor der sker noget), billedet er efter en anstrengende eftermiddag med tomatplukning. Puha, anstrengende for små katte.
Suppen bestod af: 2 kg tomater, 2 chillier, 2 peberfrugter, 2 løg og 2 fed hvidløg i en gryde i 2 timer. Efterfølgende en blendning og smage til med salt, peber og æblecider. Serveres med creme fraiche (cheasy fraiche) og godt brød.
Uhm og velbekommen.

2 kommentarer:

  1. Det lyder som en lækker opskrift! Og tænk at du har kunnet høste så store og fine tomater fra egen avl. Tak for lækker inspiration til tomatsuppe :-)

    SvarSlet
  2. ja det var da så lidt. Den kan virkelig anbefales.

    SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...