torsdag den 28. august 2008

Hurra

I dag inviterede min mand mig ud og spise Brasiliansk. Vi startede med caipirinha, den brasilienske national drik og derefter bønne suppe og til hovedret carne de boi.
Dejligt. Men endnu mere dejligt var det at min leder har sagt op. Nej hvilken lettelse! Hele arbejdspladsen, knapt 50 mennekser klagede over ham før sommerferien, og nu har han så taget konsekvensen af dette og sagt op. Angiveligt fordi han har fået job andetsteds. Jeg er bare glad og i morgen skal jeg mødes med en kollega, jeg tror jeg medbringer champagne. Så fantastisk er dene nyhed!
Vores aftale går på en tur i skoven for at plukke svampe. Sjovt nok er jeg biolog (og ikke god til det med svampe) medens hun er humanist og rigtig god til at identifisere de rigtige svampe, kantareller, karl johan osv.

4 kommentarer:

 1. Tillykke med din leders opsigelse - hviken lykke for dig! Jeg har også haft ledere, jeg ønskede hen hvor peberet gror - det er sgu ikke sjovt.
  Jeres brasilianske middag lyder superlækker! Husbond og jeg må da prøve Café Brasil :-)
  Havehyrde, hvis du har lyst, er der blogtræf den 5/10 - kig evt. på min blog, det kunne være hyggeligt at møde dig. Lotte, som kommer, er også biolog som dig.

  SvarSlet
 2. Jamen tusinde tak for invitationen, desværre skal jeg på kursus. Ja ikke desværre, det er et spændende kursus. Men det kunne sikkert havde været rigtig hyggeligt at mødes. Det må jeg have til gode.
  Cafe Brasil var spændende, det er ikke hver dag man støder på Brasiliensk mad. Rimelige priser og fin kvalitet.

  SvarSlet
 3. Åh, jeg fik skrevet den 5. men det er den 4. oktober - dog er det jo nok et weekendkursus, du skal på.

  Vi har jævnligt blogsammenrend :-)

  SvarSlet
 4. Ja, på min arbejdsplads benytter vi ofte weekender når der skal være kurser, i hverdagen er der desværre ikke tid.

  SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...