onsdag den 13. august 2008

Jeg cykler på arbejdet


For over 1 år siden skiftede jeg job. Der var mange ting jeg var utilfreds med på min gamle arbejdsplads og jeg følte at det var en god ide at skifte arbejde. Jeg havde nogle rigtig gode kollegaer, men stedet var meget lille og jeg savnede udfordringer .
Nu arbejder jeg en sted med en dårlig ledelse men med rigtig fantastiske kollegaer, kollegaer der stimulerer og udfordre mig. Og så har jeg kun 10km til job, dvs nu cykler jeg de fleste dage. Og det er herligt.
I morges kørte jeg min sædvanlige tur og kom igen forbi Damhussøen. Det er rigtig dejligt at se alle fuglene i vandet, køre med vinden i håret og se alle billisterne (en person i hver bil) der sidder i den ene kø efter den anden. Senere på ruten fik jeg også fornøjelsen af et meget travlt egern.
Jo det er i sandhed dejligt at cykle til arbejdet, og selvom jeg ikke selv har taget fotoet, så er det meget sigende.

3 kommentarer:

 1. Det må være dejligt at kunne cykle til sit job og få gode naturoplevelser på vejen.

  Og det er godt at høre, at du har fået nye, gode kolleger - men jo knapt så rart, at ledelsen er dårlig. Det plejer at smitte af på medarbejderne.
  Jeg har 65 km til job, så det må være i bil :-)

  SvarSlet
 2. ja kedeligt med en dårlig ledelse. Vi håber dog på at lederen snart bliver fyret da han har samarbejds problemer med alt og alle.

  SvarSlet
 3. Det må være skønt med sådan en tur/retur på jernhesten.... god arbejdslyst og god week-end når du når dertil:0)

  SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...