lørdag den 17. maj 2008

Ny plæneklipper















Først havde vi en håndskubber model Ginge. Min mand klippede på det tidspunkt græsset. Men desværre var hans plæneklipnings iver omvendt propotional med hvor godt vejret var!
Ergo, måtte vi have en elektrisk udgave hvis mor her skulle stå for opgaven. Og det blev således at vi købte en Mowy, en rød udgave af en plæneklipper. Lille og sød (og billig), men desværre ikke god til 30 cm højt græs. Så i denne uge brændte den sammen.................og nu er der så indkøbt et kæmpe dyr af en Bosch rotak maskine fra Silvan. Den er afprøvet og godkendt. Her taler vi om en der vil noget. Græsset er blevet klippet så kort at det ikke skulle være nødvendigt at klippe igen før om 1 måned (forhåbenligt!!), og så er der græsopsamler på den. Fantastisk opfindelse.
Haven blomstre. Her er nogle billeder fra den billederne er dagsaktuelle.

2 kommentarer:

  1. T'løk med dyret :)

    Vi har også lige fået ny maskine og pludselig vil knægten gerne slå græs og det nyder vi to gamle.. så længe det varer ;)

    SvarSlet
  2. Ja tak for det. Med det rigtig redskab bliver selv plæneklipning interessandt!
    Og tillykke med den forvandlede søn!

    SvarSlet

din mening:

Politikens undervisningspris?

Politiken har for nogle år tilbage opfundet en undervisningspris, der gives til  folkeskolelærere og underviser på ungdomsuddannelserne. Den...