søndag den 28. september 2014

Jeg er gået på facebook istedet

Jeg syntes efterhånden at det med at blogge er blevet lidt omstændigt. Jeg er nok til de mere kort indlæg med mange billeder og her syntes jeg faktisk at facebook er bedre. Nem navigation og kortere budskaber. Jeg er derfor rykket derhen, her vil jeg fremover skrive ind i mellem. Så hvis du har tid og lyst så flyt med. Vi behøver ikke være "facebook venner", min side er offentlig. Min side hedder Fru Havehyrden...ja ikke helt optimalt men sådan er det nu blevet.
Med tiden skulle der gerne komme flere indlæg, nu er der lidt tomt. Men jeg byder velkommen til alle der gider læse med.
havehyrdens facebook side

2 kommentarer:

  1. God fornøjelse på FB, jeg kikker forbi dig, men er ikke så meget på :-) Det er mit indtryk at en del havebloggere, som jeg har fulgt, også er flyttet derover eller til instagram. Jeg synes at der er bedre dialog på bloggen, men jeg tror også at det er et temperamentsspørgsmål - i hvertfald er der steder til enhver smag og det er super:))

    SvarSlet
  2. Dialogen på Facebook er nu rigtig god. Jeg har også en privat FB side og her er der fin dialog i mange chatforum. Hurtig og nemt. Jeg bruger den også i min undervisning, der er mange gode ting og eleverne er jo stort set altid på, så der kan man altid nå dem ;-)

    SvarSlet

din mening:

Tur til Langeland, Lolland, Falster og Møn

 Og se lige vejret....vi havde alt for meget tøj med. Men se lige udsigten til et vådområde på Langeland, men en masse fugle  Vi overna...