søndag den 1. juli 2012

Havefestival

I dag cyklede vi rundt til 3 udvalgte haver i Haveselskabets havefestival.
Den første have var Pias have i Bagsværd. Udefra så haven meget lille ud og jeg var faktisk lidt små skuffet over at have kørt så langt. Men jeg skal da lige love for at haven tog revance da man trådte ind. 800m3 var den, selvom det udefra så ud som om den var 100m3. Og der var meget spændende at se på. Mange siddepladser og hyggekroge og en masse vand og fisk i dammene.
Det var spændende at høre om haven og haveprojekter og Pia fortalte meget entusiastisk om planter, kompost og havedammene. Selv gemalen var meget begejstre.
Efter Pias have tog vi til Lisbeths have (Country liv). Haven var ganske smuk og stilren med mange spændende planter og et rigtig smukt spejlbassin, Som Lisbeth også har fortalt om på bloggen.
Selvom jeg godt vidste at Lisbeths have var smuk, ja så var det dejligt at se den i virkeligheden. Tak for kigget ;)
Vi endte i Herlev i kolonihaveforeningen Smørmosen, hvor Slottet i Smørmosen findes. En økologisk have, men mange sjove ideer. Det er en brugshave og alt jord er optaget af enten planter, høns,bistader eller vandprojekter. Spændende at se.
3 meget forskellige måder at holde have på.
En 30km cykeltur endte i haven, men kaffe og avis. Nu skal vi snart pakkekufferten, vores krydstogt venter ;) God sommer til dig der læser med her.

8 kommentarer:

 1. Haver er sikkert lige så forskellige, som menneskene er det, og det må være meget interessant at se forskellige haveudgaver i virkeligheden.
  Jeg synes det er flot, at folk åbner deres private haver - men på den anden side er de nok stolte af haverne og nyder derfor sikkert at vise dem frem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg du hamr ret i, og hvor er det dejligt at vi er så forskellige. Spændende var det;)

   Slet
 2. Det var lige vejr til en lang cykeltur. Jeg er glad for at I lagde min have ind i ruten selvom du kender den fra bloggen, jeg synes at det var sjovt at deltage i Havefestivalen, men det havde nok ikke været så sjovt hvis der ikke var dukket nogle op. Jeg tror at jeg har sporet mig ind på jer selvom du ikke gav dig til kende;))
  Jeg har set Pias have for 2 år siden og jeg blev også overrasket over hvor stor haven i virkeligheden var og hvor meget der var at kikke på. Det var dengang jeg besluttede at åbne min have også for jeg nyder en god havesnak.
  Rigtig god ferie det bliver spændende at komme på krydstogt:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var spændende at se din have. Flot var den og dejligt at du syntes det var det hel værd;)

   Slet
 3. Smukke haver på hver sin måde, rigtig god ferie til jer...;-D

  SvarSlet
 4. Tænk sig at kunne hoppe på cyklen og så på 30 km besøge så mange spændende åbne haver - her i jylland var afstandende vist en smule større :0)

  Jeg vil ønske jer en rigtig dejlig - det lyder fantastisk krydstogt det lyder fantastisk afslappende :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 5. Ja, der er fordele ved at bo ved København. God ferie til dig og dine;)

  SvarSlet

din mening:

Tur til Langeland, Lolland, Falster og Møn

 Og se lige vejret....vi havde alt for meget tøj med. Men se lige udsigten til et vådområde på Langeland, men en masse fugle  Vi overna...