onsdag den 29. februar 2012

Dejlig fridag

Startede med 1 time i fitness centeret. Jeg skulle lige havde fornyet mine muskler til en omgang havearbejde.
Og havearbejdet gik som en leg, fuglene kvidrede ekstra højt, kattene sprang omkring og solen tittede frem efter middag. Mandag var jeg en tur i Bilka og købe juleroser og plantereol i jern, designet af Hr Dalby. Jeg havde faktist ledt efter sådanne i et stykke tid, og pludselig stod de foran mig i Bilka, af alle steder. Jeg købte fluks 2 stks, men det er muligvis alt for lidt. Jeg må nok en tur derud igen engang i næste uge. De ser rigtig fine ud på terrassen. Nu mangler jeg blot en masse planter.
I baghaven skyder der nye skud frem næsten hver dag. Jeg ved ikke lige hvad det er, men så bliver jeg jo glædelig overrasket når jeg kan se dem i blomst.

14 kommentarer:

 1. Sikke nogle smukke juleroser du har købt! Jeg har lige læst, at nordens største havecenter, Plantorama, åbner i Hillerød på fredag, så jeg har planer om at lade mig friste :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh det lyder spændende, der må jeg forbi engang når jeg er på de kanter;)

   Slet
 2. Sikke en skøn fridag og dejlige blomsterbilleder...;-D

  SvarSlet
 3. Skønne, skønne juleroser, de ser meget fine ud.
  Det er dejligt at gå i haven, når vejret er så fint som det har været i dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var bare så dejligt, man får ro i sjælen når man går rundt i haven ;)

   Slet
 4. Ja, det var da den skønneste havedag idag. Og hvor er de smukke, dine påskeklokker :-)
  Jeg har også savlet godt og grundigt over de reoler. De er bare så lækre. Men jeg har endnu ikke fundet på en god undskyldning for at købe dem :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har faktisk ledt efter sådanne i et stykke tid, så det var dejligt at jeg endelig fandt nogle. Og så er de faktisk ganske smukke. Måske havde jeg også købt dem selvom jeg ikke lige stod og skulle bruge dem. Jeg har problemer med at holde på pengene når det gælder noget til haven ;)

   Slet
 5. Altså - jeg kan godt undre mig. Hvordan kan det være, at du ikke er blevet gartner?

  Det kan godt være svært at forstå. På den anden side; der er så mange som mener, at det er perfekt, hvis man kan gøre sin hobby til sin levevej. Jeg er ikke enig - for så er det ikke længere end hobby man bare kan nyde.

  Jeg oplever jævnligt folk som siger, at det ville være perfekt for mig, at arbejde i operaen. Nixen bixen - det er det eneste sted jeg aldrig nogen sinde vil arbejde, for så kan jeg jo ikke nyde at komme der som gæst. Jeg ville få et helt andet forhold til stedet.....

  Og jeg formoder, at det nok er det samme med dig og din have!

  SvarSlet
  Svar
  1. hahaha, gartner tror jeg nu aldrig jeg havde lyst til at være. Havedesigner måske. Men arbejdet er nok for hård for mig og min ynkelige ryg.....men jeg tror nu også kun jeg syntes det er dejligt netop fordi det er en hobby. Så kan jeg gøre det når jeg har lyst og ikke fordi jeg skal. Så her er vi helt enige ;)

   Slet
 6. Ja, fuglene har kvidret så skønt de sidste par dage. Jeg har også været i haven. Stauderesterne er fjernet, og man kan se, de nye skud er på vej op.

  Det lyder så dejligt, at du og kattene er tilbage i egen have, og at du er igang med at købe løg mv. til sommerhaven.
  Da jeg fjernede noget afdækning i dag, så jeg, at mine juleroser har store blomsterknopper.

  Jeg håber, du viser dine nye havereoler :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. havereolerne er først lige blevet samlet, man kan også se dem i det nyeste bilka katalog. Men jeg skal nok tage et billede ;)

   Slet
 7. ... og vi får bare det perFEKteste vejr i weekenden :-)
  Jeg ville ellers meget gerne have set dine plantereoler. Får vi ikke et billede af se, når de er taget i anvendelse?

  SvarSlet
  Svar
  1. Plantereol foto er på vej ;) Og vejret i dag var vist også perfekt, jeg gav eleverne lidt tidligere fri. Vi havde nået det vi skulle og sidste time fredag er lidt hård for de unge mennesker. Så de blev meget glade da jeg sagde at nu var det slut for denne uge ;)

   Slet

din mening:

Tur til Langeland, Lolland, Falster og Møn

 Og se lige vejret....vi havde alt for meget tøj med. Men se lige udsigten til et vådområde på Langeland, men en masse fugle  Vi overna...