mandag den 7. november 2016

Det smukke efterår

 Efteråret er vel den smukkeste årstid, der er så mange flotte fotomuligheder i naturen. Alle de mange farver og det ,ind i mellem lidt mørke vejr, gør sig rigtigt flot på billeder. Ovenstående er fra Sophienholm ved Bagsværd sø. Vi var derude i går for at se udstillingen Fugl. En masse smukke fugle malerier af blandt andet Johannes Larsen.
 Dette syn ser jeg hver dag. Vestvolden. De smukke kurver og den lidt skjulte bunker.
 Min vin som kravler langs garagen har måtte klippes helt ned, da vi ventede at få renoverede garagen tidligere i dette måned. At firmaet så brændte os af er en anden historie.
Natur er det vel knapt, men træet stammer fra naturen og er så blevet smukkeseret. Det er ikke trykimprægneret med tørret så alle rafter har samme tykkelse og så de ikke ændre form når de står ude. Det er vores nye raftehegn. Det dufter utrolig dejligt og farven ændre sig til det lidt mørkere med tiden. Vores gamle fra 1964 var næste faldet ned, så vi har fået nyt ind til begge naboer. En ret så heftig udskrivning, da vi valgte at få professionelle til at sætte det op. Men så skulle det også gerne stå de næste 50år.
 En dag i sidste uge "sneede" det næsten med blade. Utrolig smukt syn
Gummistøvler skal man have hvis man vil i haven om efteråret. Mine Ilse Jacobsen er ikke et modestatement, men simpelthen de bedste støvler jeg har haft på foden. Rigtig gode at gå i.

6 kommentarer:

 1. Efteråret er virkelig en smuk årstid - naturen skal lige vise hvad den kan inden den mørke vinter.
  Kan man virkelig undlade at gøre noget ved træet, og så kan det alligevel holde i så mange år?
  Jeg synes, at gummistøvler er noget hø at have på, men nødvendige, som du siger ... det kan være, jeg skal prøve et par fra Ilse Jacobsen.

  SvarSlet
  Svar
  1. De er virkelig gode at have på, hader normalt gummistøvler, man glider rundt i dem og de er meget kolde. Men ikke Ilses. Tror de fås på tilbud ind i mellem

   Slet
 2. Efteråret er bestemt en dejlig tid, det er også min favoritårstid. Gummistøvler går jeg i altid (næsten) uundværligt for mig, jeg går sågar lange ture i dem, og de er ikke fra Ilse Jacobsen. Smukt plankeværk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg hader virkelig gummistøvler, kan kun gå i Ilses.
   Vi er meget glade for vores nye raftehegn, falder godt ind i vores naturhave :-)

   Slet
 3. Flotte efterårsbilleder. Og sikke nogle flotte rafter til hegnet.
  Ja selvom gummistøvler bestemt ikke er det bedste at gå i, er de nu meget rare at have når der er meget vådt. Jeg bruger nu mest mine vandtætte vandrestøvler, men der kan godt blive så vådt at jeg må tage støvlerne i brug.
  Med venlig hilsen
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
  Svar
  1. Vandrestøvler lyder som en god ide. Bruger du dem i haven? Det er der jeg bruger gummistøvlerne

   Slet

din mening:

Tur til Langeland, Lolland, Falster og Møn

 Og se lige vejret....vi havde alt for meget tøj med. Men se lige udsigten til et vådområde på Langeland, men en masse fugle  Vi overna...