søndag den 19. juni 2016

Så er vi i gang

Se godt på billedet. Her stod der et badekar for 2 uger siden.
Vi er igang med at renovere badeværelset.
Det er fra da huset blev bygget , dvs 1964 og vi har slet ikke behov for et badekar. Det fylder bare, og badeværelset er ikke særlig stort, så nu er det væk.
Vi fik frisket badeværelset op da vi flyttede ind. Nyt toilet og ny vask og vaskeskab. Og så var der den lyseblå farve på alle fliserne. Den var ikke lige så spændende. Vi malede dem over med en lys farve og i flere år fremstod det hele faktisk ganske pænt. Men desværre holder maling på fliser ikke så længe, især ikke i badeområdet. Så de begyndte at skalle af, og siden da har jeg ønsket mig et nyt badeværelse.
Gemalen mente godt vi kunne leve med det, og det kunne vi da sikkert også. Men jeg fik ham overbevidst og nu er vi så igang med det helt store projekt derude.
Jeg skal hilse og sige at sådan et projekt larmer. De pillede alt ned derude og derefter brød de hele gulvet og fundamentet op. De skulle ned til rørene. Og godt at de kom derned (1m nede), for der var sørme et rør der var utæt. Så pludselig blev der også en forsikrings sag ud af det. Men vores forsikringsselskab er bare et af de bedste. 1 døgn tog det, så var skaden godkendt. Og vi kunne komme videre.
Men det stoppede desværre ikke der. Elektrikkeren fandt at ledninger i vores HPFI relæ var smeltet. Han undrede sig over at hele huset ikke havde stået i brand. Jamen vi var lettere rystet. Her havde vi haft stort eltjek i hele huset da vi ikke ville have ulovlige eller forkerte installationer. Og det havde den tidligere elektrikker misset.
Og ikke nok med smeltede ledninger, så fandt han også ulovlige installationer over loftpladerne i badeværelset.
Det ligner et bombekrater, men det er vores badeværelse. Nu er de helt ned i 1m dybde og fandt det utætte rør, som sørme også knækkede da de tog fat i det.
Herunder ses gulvvarmen og isoleringen og efterfølgende er der kommet beton på gulvet, og nedsænkning ved bruseområdet.
 

             Nu begynder det at ligne noget           
Men det har også taget 2 uger at nå dertil og jeg kan roligt sige, at vores vvsere ikke har ligget på den lade side. De kommer kl 07.30 og går  ved 15 tiden, 3 mand.
Vi er nået lidt længere end man kan se på billederne, der er kommet væg op til brusekabinen og det indbyggede toilet er også ved at være der.
Men det tager 3 uger endnu. Og det er først klart når vi kommer hjem fra ferie. Men er det ikke dejligt. Vi glæder os til at tage på ferie, men vi glæder os næsten lige så meget til at komme hjem igen. Til at se et spritnyt badeværelse. Et jeg har drømt om i 16 år. Det er lige rundt om hjørnet.


Her er drømmen i skitseform (se bort fra farverne som ikke er de rigtige). Girafbilledet er ikke en del af nogens drøm

4 kommentarer:

 1. Tillykke! Der er kun én ting, der slår et nyt badeværelse, og det er et nyt køkken. Men det kommer nok an på, hvem man er :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Aj, Køkken var dejligt at få, men badeværelse er nu endnu bedre. Vi glæder os så meget :-)

   Slet
 2. Tillykke, det bliver dejligt at få drømmen opfyldt :-)

  SvarSlet

din mening:

Tur til Langeland, Lolland, Falster og Møn

 Og se lige vejret....vi havde alt for meget tøj med. Men se lige udsigten til et vådområde på Langeland, men en masse fugle  Vi overna...