torsdag den 20. marts 2014

Livet i haven

Det er forår (jubel...) og der sker ting og sager i naturen. Forleden landede en skovsneppe i haven. Vi var noget overrasket. Hvad i alverden skulle den på vores lille matrikel? Ja det fik vi ikke svar på, fuglen var lige så forundret som vi var og fløj kort tid efter igen.
Gemalen nåede lige at få et snapshot.
Forårs blomstrene myldre frem overalt, naturen er så smuk på denne tid af året. Savnet efter farver er så stor at man stopper op og kigger grundigt når man se smukke krokus i rækker.
Narcisserne står på spring i haven, måske springer de ud i morgen, helt sikkert i weekenden.

9 kommentarer:

 1. Vi stornyder skam også foråret og indtager det i store doser.
  Godt gået af gemalen at nå at fange skovsneppen. Den er fast inventar på torpet i Sverige, hvor vi hver aften kan høre dens oink-oink-pivuit-lyde, når den flintrer rundt om os i skoven på sin konstante damejagt.

  SvarSlet
  Svar
  1. på landet kan jeg forstå at man se skovsnepper, men vi bor jo på vestegnen. Men dejligt var det at se den. Dens kalde lyde kendte jeg ikke lige, jeg forstår du er lidt af en ekspert ;-) Det må være dejligt at se den så tit som I gør

   Slet
  2. Jeg er bestemt ikke ekspert i fuglelyde; tværtimod irriterer det mig, at jeg kender så få, men lige præcis skovsneppehannens kalden er så karaktreristisk, at har man hørt den én gang, er man aldrig i tvivl om, hvornår han er i nærheden :-)

   Slet
 2. Sikke et hyggeligt besøg af skovsneppen.
  Jeg drømmer lidt om en masse krokus i græsplænen for det ser så godt ud, men det kræver jo storindkøb om efteråret og da synes jeg altid at det bliver lidt dyrt.

  SvarSlet
 3. Det var så hyggeligt at se skovsneppen.
  Det er super flot med krokus i græsplænen, men det må blive ved rådhuset vi kigger på dem, det er både dyrt og arbejdskrævende at anlægge det i egen have. Men det ville nu være flot ;-)

  SvarSlet
 4. smukt! Brøndby Rådhus? (længe siden jeg har været på de kanter) venlig hilsen fra Nordsjælland - Kirsten Buna

  SvarSlet
 5. Hvor er det flot med alle de mange krokus i græsplænen.
  Tak for kigget.
  Ha´ en dejlig dag.

  SvarSlet

din mening:

Tur til Langeland, Lolland, Falster og Møn

 Og se lige vejret....vi havde alt for meget tøj med. Men se lige udsigten til et vådområde på Langeland, men en masse fugle  Vi overna...