tirsdag den 11. februar 2014

Næsten som forår

I går var en helt utrolig dag, sol til den helt store guldmedalje. Næsten som var det forår.
Jeg var et smut i haven med kattene, for at rydde lidt op i stauderesterne. Man kunne virkelig mærke at solen varmede. Ikke at jeg kunne smide overtøjet, men dejligt at mærke varmen på kinderne
Og så kunne man også se alle planterne der piplede frem.
Kattene var rigtig glade for solen og sprang omkring som køer der netop var kommet på græs.
 
Ja alle var glade, selv egernet var meget aktiv, men i øjeblikke sad den helt stille på grenen og nød solen. men kun i korte øjeblikke, den havde utrolig travlt med at samle æbler, mejsekugler og fuglemad. Måske regner den med at snevejret kommer tilbage?, så er det jo godt at have en lager af god mad.

2 kommentarer:

 1. Det var et pragtfuldt vejr i går, som vi også udnyttede 100 % :-)
  Dit egern kan desværre meget vel have ret i sine forudanelser om, at der kan komme mere vinter, men lad os håbe, det ikke har :-)
  Hvad er det nu, den rødlige blomst på billede to hedder?

  SvarSlet
  Svar
  1. det skulle vist give noget slud i dag, men det er plusgrader så det bliver for håbenligt ikke det helt store. Vi har ikke vinterdæk på, og jeg skal bruge bilen i aften, så jeg krydser fingre for ingen sne.
   Den røde hedder populært en påskeklokke eller en helleborus Orientalis, de hvide er juleroser og helleborus Niger. Marianne http://www.gartnerietspiren.dk/ har et gartneri med kun disse planter, så hvis du har tid og lyst er det virkelig en omvej værd ;-)

   Slet

din mening:

Politikens undervisningspris?

Politiken har for nogle år tilbage opfundet en undervisningspris, der gives til  folkeskolelærere og underviser på ungdomsuddannelserne. Den...