søndag den 25. november 2012

Billeder fra en smuk dag

Ja de er ikke fra i dag. MØGVEJR er vist det rette ord.
Gemalen og jeg tog en morgen biograf forestilling i Dagmar, kl 9.45 og så Argo. Den var rigtig god og virkelig en anbefaling værd. Den bedste film vi har set i lang tid.
Men vejen derind var lang. DSB havde bestemt sig for at aflyse vores tog, og da man har 20 minutters drift om søndagen ville vi komme forsent hvis ikke vi havde en plan B. Det var at cykle til Valby, men vi nåede ikke så langt, så punkterede jeg. Summasummarum, vi kom 20 minutter forsent til forestillingen. Heldigvis var der så mange reklamer at filmen kun lige var startet. Nævnte jeg at det regnede, at vi blev våde?
Nå men, filmen var super god og vi fik lige en kop kaffe med ind i mørket. Så dagen var reddet.
Resten af søndagen har jeg knoklet med 3gernes SRP (studieretningsopgave). Men i aften skal jeg se sidste afsnit af Forbrydelsen. Det er virkelig en fornøjelse af se tv på det niveau.
Mit bud er at det er statsministerens bror. Og jeg plejer at være en super gætter. De sidste sæsoner har jeg gættet rigtigt, så mon ikke også denne gang?
Efter afsløringen af morderen, er der Downtown Abbey på NRK1. Engelsk serie når de er bedst. Selvom den selvfølgelig ikke slår min absolutte favorit, Inspector Morse, for ikke at glemme Lewis.
Fortsat god søndag til dig der læser med her.

5 kommentarer:

 1. Hvor pudsigt - vi var også i biografen, men var ikke så uheldige som jer.
  Og så må jeg nok indrømme, at du lige overraskede mig her ved at synes godt om Downton Abbey. Ikke at jeg ikke gør det - jeg er fuldstændig enig; jeg elsker den serie og kan næsten ikke vente, til sæson 3 starter.
  Okay, der er forskel på os: Morse er god, men ikke bedre end Downton Abbey ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sæson 3 er den jeg ser, på NRK, det var 8 afsnit i går, sidste kommer ved juletid. De viser den også fra Sverige. DK er noget langsommere.
   Morse er nu fantastisk, ELSKER ham bare. Sur, gnaven og romantisk. Føler sig overlegen og klog i forhold til Lewis, som han egentlig misunder i den grad. Person karakteristikken er fantastisk...

   Slet
 2. Jeg skal også se Forbrydelsen, nu må se om du har ret..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg det havde jeg så ikke- ØV. Min ellers fine intuition fejlede, eller også troede Sara Lund forkert. For han indrømmede jo ikke...

   Slet
 3. Kære havehyrde,

  Jeg skriver til dig, fordi jeg har set din flotte blog om din hverdag i et hus med have. Jeg har et forslag, som jeg tror kunne have din interesse, og vil derfor gerne høre, om jeg må få din mailadresse?

  Du kan kontakte mig på ls@kragelund-kommunikation.dk

  Jeg håber på at høre fra dig!
  Mvh. Laura

  SvarSlet

din mening:

Tur til Langeland, Lolland, Falster og Møn

 Og se lige vejret....vi havde alt for meget tøj med. Men se lige udsigten til et vådområde på Langeland, men en masse fugle  Vi overna...