lørdag den 3. marts 2012

Blandet bolsjer

Jeg købte en æske cupcakes fra Sweetvalentine i Torvehallerne, til gemalen. Han elsker kager og eftersom cupcakes jo nærmest er det nyeste modefænomen, ja så måtte vi lige smage.
De lignede små kunstværker.
Men hvor var de bare søde.  Jeg fik en smagsprøve og selve toppingen var ekstrem sød, alt for sød til min smag. Jeg havde godt nok en mistanke om at de ikke var noget for mig, men at gemalen heller ikke var begejstret havde jeg nu ikke lige regnet med. Men sådan forholdt det sig. Det var sjovt at prøve og de var virkelig utrolig smukt dekoreret, men så var der heller ikke mere interessant ved dem.
Det har ellers været en dejlig uge, med meget sol og en masse havearbejde. For ikke at tale om træning. I går gik jeg løs på Crossfit maskinen, jeg overvejer at deltage i et af de mange kvindeløb der afholdes i foråret. 5km regner jeg med at kunne klare, på en ok tid. Jeg er oppe på at løbe 3,5km på under ½ time, så der mangler lidt endnu ;)
Mine nye Dalby plantereoler i jern er blevet samlet. De står på terassen, men de savner nogle flere af de samme slags. Jeg tænker at fylde hele husfacaden med dem og stille blomster og krydderurter på dem.
Pt er de noget tomme, jeg satte lige nogle juleroser på dem før jeg tog billedet. Så de ikke var helt tomme.
På pakken ser det ud som om de allerede har jernrust farven, men det har de ikke. Den kommer selvfølgelig med tiden, men så skulle man nok heller vise det billede.
Jeg har også fået købt kastaniehegn fra Bilka. De blev leveret og det er jo herligt. Min køkkenhave er lidt uskøn, med sneglehen (i Aluminium) hele vejen rundt. Jeg håber på at kastaniehegnet kan skjule det, så metalfarven ikke springer i øjnene når man går rundt i baghaven.
Sidste år købte jeg en del plantestativer fra jern i haven, 
Jeg fik købt dem lidt sent, da de fleste planter allerede var høje og svære at få ind i stativerne. Men i år skal jeg blot huske at placerer dem de rigtige steder. Jeg savner bare et stativ til min humle. Den vokser som ukrudt lige foran hoveddøren og sender lange skud ind under taget og ind mod døren. Jeg bliver nød til at klippe den for at den ikke gør for meget skade. Men jeg tror bare det er et spørgsmål om at finde det rette stativ, så den kan vokse lodret og ikke vandret.  Det kunne være jeg skulle ringe til smeden og høre om han har et bud på et egnet stativ.
Vores sommerferie med krydstogt includerer nu også (efter krydstoget) Bruxelles og Brugge (efter anbefaling fra Mia) Det er dejligt at læse andres skriverier om byer de elsker at komme tilbage til. Det inspirerer bestemt til at besøge disse steder.
Torsdag fik vi fisk fra Skagenfood, skærising i super kvalitet og som ekstra bestilling fik vi kylling i asparges. Så iaften står den på tarteletter med kylling i aspargers, en efter min mening, ganske overset dansk ret. Det er en af mine absolut yndlingsretter og jeg får den stort set kun når jeg er på besøg hos familie i Jylland. Vel og mærke dem over 60 ;) og gerne ved festlige lejligheder.
Jeg glæder mig allerede. UHM!!!
Fortsat god lørdag til dig der læser med her.

10 kommentarer:

 1. De ser enormt flotte og spændende og fristende ud... men jeg har nu også på fornemmelsen, at det er primært er udseendet som har gjort cupcakes så pokkers populære!

  Og det skal slet ikke misforståes - jeg kan godt lide cupcakes. Alligevel synes jeg bare, at deres pludselige popularitet virker lidt overdrevet, som et typisk modefænomen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg du har helt ret i. Men flotte var de nu............dog alt alt for søde. Det er toppingen der virker som om det er lavet af flormelis...

   Slet
 2. Sikke skønne handler du der har haft gang i Lone - det skal nok blive super godt.

  Brugge det fortryder I ikke....der er utrolig skønt - har dog kun været der i foråret hvor alt lige var sprunget ud og løgvæksterne var på sit højeste i parkerne :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig til Brügge, læser man om den syntes den rigtig spændende med gamle huse og en masse atmosphære ;)

   Slet
 3. Cupcakes er utrolig flotte, men jeg havde en anelse om at det heller ikke er noget for mig :-) Det lyder spændende, at I vil besøge Bruxelles og Brugge i ferien - jeg håber, du fortæller om jeres oplevelser senere. Ha' en god søndag, Havehyrde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Cupcakes var sjove at prøve, men det er vist noget af et modefænomen. God søndag til dig også ;)

   Slet
 4. Hvor sjovt at jeg har inspireret dig til Belgien/Brugge. Jeg glæder mig som et barn til den dag, hvor jeg får solgt mit hus (det MÅ da ske!), for så vil jeg bo der i længere perioder. Jeg synes efterhånden, at jeg kender hver en mursten i de gamle huse, og jeg føler mig i den grad hjemme dér. Bruxelles er også aldeles vidunderlig; især om sommeren, når man kan sidde på Grand Place med solen på de gyldne huse. Åh, hvor får jeg pludselig "hjemvé", når jeg tænker på det... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. bestemt, jeg læste jo på din blog om nogle af dine besøg i Brugge og læste så om byen på nettet. Det så rigtig charmerende ud, så efter snak med gemalen bestemte vi os for også at tage den by med. Den ligger ikke så langt fra Bruxelles ;)

   Slet
 5. I vores brugs har de fulgt trenden og sælger cupcakes, som jeg ikke kunne drømme om at sætte tænderne i - alene farverne er så skrigende og giftige at se på, at jeg får helt ondt i maven bare ved tanken om at sætte dem til livs.
  Skagenfood er bare supergodt; jern i haven er ditto flot - og jeg håber du får styr på din humle. Jeg synes det er en utrolig smuk plante.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er vist stor forskel på hvor gode disse cupcakes er. Nogle steder har man taget nogle kedelig muffins og lagt denne sukkerlage ovenpå. De smager forfærdeligt, det gjorde dem vi smagte nu ikke, de var af god kvalitet, men ALT ALT for søde. Skrig farverne er vist de mest populære, forstå det hvem der kan ;)
   Humle er nemlig en rigtig smuk plante og en af de første jeg købte til haven. Den kan stort set vokse overalt.

   Slet

din mening:

Tur til Langeland, Lolland, Falster og Møn

 Og se lige vejret....vi havde alt for meget tøj med. Men se lige udsigten til et vådområde på Langeland, men en masse fugle  Vi overna...