fredag den 3. februar 2012

Haverejser

I have a dream. Lige som Martin Luther King, men måske en anden. Jeg drømmer om at komme på haverejse. Senest læste jeg om Floriaden i Holland i Havens nyhedsbrev. Om den står der " Hvert 10. år afholdes verdensudstillingen for havebrug og nedtællingen til åbningen af en ny verdensudstilling er i fuld gang efter flere års flittig forberedelser. I år er turen for værtsskabet kommet til Venlo i det sydøstlige Holland. Det bliver en af de helt store oplevelser på den internationale havescene, som du skal unde dig selv, hvis du har mulighed for at lægge vejen forbi, når udstillingen åbner den 5. april- 7. oktober 2012".
Jeg syntes det lyder rigtigt spændende. Eller hvad med de historiske haver i sydengland  eller have og kulturrejse til Barcelona og Catalonien. Det lyder bare lidt for interessant. For ikke at tale om haver i Norditalien, hvor vi faktisk har været og set de smukke haver på Borromeo øerne, som ligger i Lago Maggiore søen.  På alle måder en utrolig oplevelse.Har du ikke været der kan jeg anbefale en tur dertil. Det kan kombineres med en badeferie, således at der er noget for hele familien. Søen ligger tæt på både Garda og Como Søen samt Milano. Så der er en masse spændende i området.
Vi var der for 2 år siden, da vi var på rundtur i Schweiz. Lago Maggiore deles af Italien og Schweiz og der er mange spændene haver i og omkring søen.

Det er så dejligt at drømme ;)

10 kommentarer:

 1. Jeg kan godt forstå du drømmer - det må være fantastisk at opleve de kendte steder med egne øjne og ikke kun i haveblade. Jeg drømmer om at opleve Chelsea Flower Show.
  Ha' en dejlig weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Chelsea flower show fik jeg set for omkring 4 år siden, det var også spændende, men der var så mange mennesker at det rent faktiskt var svært at se haverne :)

   Slet
 2. Jeg har lignende drømme - for selv om jeg har set rigtig mange engelske haver, så har jeg mange til gode. Og også mange europæiske haver. De sidstnævnte står på listen, når vi nu engang om-ikke-så-længe skal på autocampertur... (nå ja, det var det med at drømme) :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. man drømmer måske endnu mere her i vinterkulden, så er det som om man bliver mere varm når man tænker på alle de smukke haver man skal se..........engang ;)

   Slet
 3. ....og hvilken drøm - jeg fristes lige nøjagtig til at pakke min kuffert og tage med på dine drømmerejser ;0)

  Super skønne billeder Lone

  Knus Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. du pakker bare kufferten og tager manden og ungerne med. Turen til Lago Maggiore er både børnevenlig, mandevenlig (lidt afhængig af hvad din mand interesserer sig for) og haveelsker venlig. Det er der sikkert en del andre have rejser der også er :)

   Slet
 4. Jeg har ingen have og jeg er vist heller ikke haveelsker som dig. Du er jo en ægte aficionada! Alligevel ville jeg også elske sådan en tur. Jeg har set nogle programmer i fjernsynet, hvor man var rundt for at besøge exceptionelle have. Den gang tænkte jeg, at det måtte være endnu mere spændende at se dem i virkeligheden....

  Men hvis jeg endelig skal ud at rejse, så står operarejser nok øverst på ønskesedlen. :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Smukker haver er for alle, selvom man ikke er den store haveelsker, Gemalen var meget begejstret for dem i Lago Maggiore. Og han er lidt ligeglad med hvad jeg render rundt og laver i vore egen ;)
   Men operarejser er jo ikke at foragte. Vi tog for et par år siden, en til Hamburg. Det var ganske spændende. Der er efterhånden en del udbydere af denne rejseform, så mon ikke der var noget der kunne falde i din smag?

   Slet
 5. Ja tak den drøm har jeg også - Floriaden foregår over så mange måneder at det skulle være muligt at komme afsted. Hvor er det skønne billeder der er i hvertfald stof til drømme:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder rigtig spændende med floriaden og vi skal faktisk forbi Amsterdam til sommer. Måske kan jeg få overtalt gemalen til en tur forbi Venlo hvor det hele foregår ;)

   Slet

din mening:

Politikens undervisningspris?

Politiken har for nogle år tilbage opfundet en undervisningspris, der gives til  folkeskolelærere og underviser på ungdomsuddannelserne. Den...