fredag den 16. september 2011

Hurra

ENDELIG. Fugtfirmaet har sagt at vores hus er tørt i næste uge. Så starter tømreren med at lægge nyt gulv, sætte garderobeskabe og køkken op. ÅH hvor jeg glæder mig til at se et hus der rent faktisk også ser ud som et hus. Vi får nyt aske plankegulv fra Junckers og det køkken vi har valgt er fra Kvik.
Det er ubeskriveligt hvor meget man kan længtes efter sit hjem, jeg troede slet ikke det ville være muligt at savne det så meget. Men man skal nok have "mistet" det før man kan sætte sig ind i den følelse. Så selvom der nok går 1 måned før vi er hjemme igen, ja så er jeg allerede begyndt at glæde mig.
Nedenstående lille fotoserie er en rundtur i de grønne oaser i Storkøbenhavn, dem jeg møder på min vej til arbejdet.

Grønt er godt for øjet og det er virkelig sandt. Når jeg cykler igennem disse smukke omgivelser bliver jeg så glad og optimistisk. Ja lige ind til at jeg ser de store mængder af affald som folk smider rundt omkring. Det er tilgengæld noget der virkelig kan gøre mig rasende.

I morgen skal vi til bryllup. Min niece skal giftes og jeg forventer det helt stor bryllup. Hun har i hvert tilfældet talt om det i over 1 år så mon ikke det bliver det helt vilde, med stor kjole, karet og overdådig mad?
God weekend til dig der læser med her ;)

17 kommentarer:

 1. Hvor er det godt at I snart kan se en ende på det..det bliver godt at komme hjem igen..Ja grønt er godt for øjnene..God fornøjelse i morgen..;D

  SvarSlet
 2. Det er vel nok dejligt for jer, at I snart kan flytte hjem igen - jeg forstår dit savn!
  Og rigtig god fornøjelse i morgen!

  SvarSlet
 3. Rejen: Du kan tro at vi glæder os ;) helt ubeskriveligt

  SvarSlet
 4. Madame: det bliver så dejligt ;)
  Spændende med brylluppet, brudgommen er næsten 40, det samme er gommen. Så går det sikkert hurtigt med at få børn. Der er jo en tidsbegrænsning på den bestilling ;)

  SvarSlet
 5. Gode nyheder :-)
  Det ser ud til at være en cykeltur med masser af idyl, men øv ja, hvor er der meget skrald og skidt derude. Det er en noget mystisk moral en del af befolkningen har :-(

  SvarSlet
 6. Rigtigt stort tillykke til jer med den gode nyhed :-)
  Jeg kan godt forstå at du glæder dig allerede.
  Det gør jeg nemlig også :-) Vi fik lagt fliser i den første halvdel af vores soveværelse i kælderen i sidste weekend. Imorgen skal der vaskes fugemasse af og sættes væv op, og så skulle vi gerne få lagt anden halvdel på søndag.
  Vi havde nogle skabe som overlevede vandet, som vi er nødt til at flytte rundt med. Derfor kan vi ikke lave det hele på én gang. Men i løbet af en uge eller to, skulle vi kunne komme derind og sove igen. Jubii :-D
  Og ja, det er ren lise for sjælen af cykle i så dejlige grønne omgivelser.
  God weekend :-)

  SvarSlet
 7. Ditte: Det er noget besynderligt at nogle mennesker syntes det er ok at smide affald i naturen. Mon de tror at der er ansat andre til at rydde op efter dem?

  Hanne: Dejligt at I også er noget videre med kælderen. Har I fået restriktioner mht forsikringen i fremtiden? Jeg talte med vores taksator og de vil ikke dække beboelse i kældre fremover, når der kommer skybrud.

  SvarSlet
 8. uh det lyder godt........håber at håndværkerne trækker ærmerne op og udfører et godt solidt stykke arbejde så I hurtigt kan komme hjem til rødderne igen :0)

  Skøn tur du tager der igennem alt det grønne.....det må være godt især på vejen hjem fra arbejde så tankerne lige kan få luft ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 9. Solhat: Vi har fuld tiltro til vores tømre, han har, ind til videre, gjort et godt stykke arbejde ;)
  Det er super dejligt med en tur gennem det grønne, på cykel. Så får man lidt motion og afstresning på en gang ;)

  SvarSlet
 10. Jeg forstår godt at I glæder jer til at komme hjem - selv om der går endnu en måned, så må der være rart, at I endelig har fået en forventet deadline. Det er bedre end at gå rundt i total uvished.

  God weekend og nyd niecens bryllup!

  SvarSlet
 11. Jens: uvidenhed er helt klar det værste, men dejligt at vi nu ved lidt mere besked.
  Brylluppet gik fint, men alt det græderi til bryllupper har jeg nu aldrig helt forstået ;)

  SvarSlet
 12. Nej, til bryllupper tuder man ikke, selv om der jo er noget, der hedder glædestårer...

  Der er ingenting der er sjovt, når man ikke selv har truffet valget, og når I blev 'smidt ud' af jeres hus på den måde, I gjorde, så er der kun ét, der tæller, og det er at komme tilbage igen. En måned er da heldigvis til at overse :-)

  SvarSlet
 13. Ellen: ja det er jeg klar over, men forstår det nu alligevel ikke glædeståre eller ej...... det er nok fordi jeg ikke helt forstår det store postyr omkring bryllupper.
  Ja tænk, min søster har levet på samme måde som os.................i 4 år! Ok, hun valgte så selv at komme 4 år til udlandet og bo i et fremmede hus uden mange af sine ejendele. Det er nok ikke helt det samme. Men her sidder vi så og piver over sølle 3 måneder ;)

  SvarSlet
 14. Hej igen.
  Nej, vi har ikke fået nogle restriktioner fra vores forsikringsselskab, endnu ihvertfald.
  Men vi har nu tænkt os at tage en masse forholdsregler alligevel. For det første er det her jo et kæmpe arbejde, og for det andet får man jo ikke sine ting erstattet 100%.
  Vi havde i forvejen ikke værdigfulde ting dernede og næsten alt var løftet op fra gulvet. Så det var primært møbler og gulve der blev ødelagt, og det har man jo altid i en kælder.
  Det eneste 'værdifulde' vi mistede, var en ældre computer som stod på gulvet på værkstedet fordi den skulle repareres, og min symaskine, fordi jeg havde været doven og sat den på gulvet i gangen, og ikke på dens plads på en hylde.
  Vi lægger fliser over hele kælderen nu, og en flise-'bort' 15cm op ad væggen istedet for fodpaneler. Så er væggene beskyttede et stykke op, med mindre vi får en flodbølge :-)
  Du skal være velkommen til åben have en anden gang. Jeg var ikke klar over, at du ikke vidste at vi var næste naboer :-)

  SvarSlet
 15. Hanne: vores naboes kælder blev fyldt helt op med vand. Han har fået sat højvandslukkere på kloakken, en dyr fornøjelse ;) Men det virker selvfølgelig ikke mod vand der kommer fra terræn.
  Men sikken en værre omgang vi har været igennem va? Det håber jeg sørme ikke sker igen, jeg havde tænkt mig at skrive et brev til kommunen og til lokalavisen og spørger om deres fremtidsplaner mht klimaændringer. Hvis der kommer sådan en flodbølge igen, ja så er vi igen prisgivet. Lige meget hvad vi træffer af foranstaltninger på vores egen matrikel.

  SvarSlet
 16. Tillykke med din niece.
  Smukke billeder.
  Tak for rundvisningen.

  SvarSlet
 17. Landbohaven: tak for din kommentar ;)

  SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...