tirsdag den 31. maj 2011

Hjælp- et luksus problem

Jeg står nu med det luksus problem at to steder gerne vil ansætte mig. Det ene sted består jobbet af undervisning af de lidt ældre unge, det kan jo have stor fordele, så som at jeg ikke skal bruge så meget tid på opdragelse. Det andet sted er et almindelig gymnasium ikke så lang fra min bopæl, et noget nedslidt sted men umiddelbart virker kollegaerne utrolig søde (dem jeg har mødt) og så var de meget ivrige for at ansætte mig. Allerede inden samtalens afslutning havde de tilbudt mig stillingen, det har jeg aldrig prøvet før. Jeg var så overrasket at jeg bedte om betænkningstid. Men jeg har altså meget svært ved at bestemme mig.................

8 kommentarer:

 1. Et behageligt problem :-) men det bliver det ikke nemmere af ;-)

  SvarSlet
 2. Per: ja bestemt. pt er jeg i gang med en liste, for og imod. Men det syntes håbløst. Jeg er bare interesseret i at vælge det bedste job mht arbejdsbetingelser mv. Så jeg ikke skal skifte igen senere.

  SvarSlet
 3. Av da for et problem. Luksus, ja, men det bliver det da ikke lettere at finde en løsning af ;-)
  Tillykke med jobbene - jeg håber du ender med at vælge det rigtige for dig :-)

  SvarSlet
 4. Tillykke med den situation - det må alligevel være en dejlig fornemmelse:)

  SvarSlet
 5. Ellen+lisbeth:
  det er selvfølgelig godt for min selvtillid, men alligevel er det svært at vælge.

  SvarSlet
 6. HA!
  Jeg glæder mig til at høre hvad du vælger. Og så ville jeg ønske, at jeg kunne se den gamle chef i ansigtet, når du afleverer din opsigelse. Husk nu at aflevere den personligt, så du ikke går glip af dén fornøjelse! ;-)

  SvarSlet
 7. Jeg gik ind til min chef i går og sagde jeg havde fået nyt job. Han så noget rystet ud. Derefter tordnede jeg løs om dårlig ledelse og arbejdsforhold,det var virkelig en fornojelse:)
  JEg tror desværre jeg talte for døve ører. Dårlige ledere erkender jo sjældent deres manglende kvalifikationer.

  SvarSlet
 8. Op i dig din fede luksusluder. Du har alt for lidt at tænke på i din hverdag, og kattene i højre side er klamme. Tahas sandwich er ulækker ligesom ham. SUCK YOUR MOM! Og godt nytår.

  SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...