søndag den 14. november 2010

Regnvejr

I dag var vi et smut rundt i skoven på cykel. Det var lettere sagt end gjort. Nogle steder er der rigtig smattet. Heldigvis er der mange cykelstier, ja det vil sige, grusstier der ikke bliver smattet når det regner rigtig meget.
Men hvor er skoven dog smuk her om efteråret. Der er godt nok ingen blade på træerne med så ligger der et tæppe af dem på jorden og det ser mægtig flot ud.
Det er altid dejligt med sådan en stille dag. I går var vi til middag hos nogle venner i Humlebæk og efter en dejlig aften med alt for megen mad og vin var det dejligt med en hygge dag i skoven og der hjemme. Selvom det regnede, mødte vi mange der var ude at gå tur. Vi fandt også et områder med en masse bærbuske, hvor der var sort af fugle. Mange silkehaler, men også gærsmutter, blåmejser, sortmejser, musvitter, solsorte, bogfinker og en del andre vi ikke lige fik identificeret. Fugle kan jo ikke tillade sig at syntes vejret er dårligt når der står så mange smukke bærbuske i nærheden.

10 kommentarer:

 1. Altid herligt med en tur i skoven, og så var I heldige at se mange fugle :-)

  SvarSlet
 2. Per. Ja det var en dejlig overraskelse. Vi kunne høre silkehalerne langt væk og gik efter lyden:-)

  SvarSlet
 3. Det lyder dejligt med jeres tur i skoven i går! Her øsregnede det hele dagen, og det blev aldrig rigtig lyst, men vi gik en tur i gummistøvler og med paraplyer.

  SvarSlet
 4. Madame: Her regnede det heldigvis ikke hele dagen og små regnet nu også kun. Men det kan man sagtens blive gennemblødt af....
  Men jeg syntes nu det kan være rigtig hyggeligt at være ude i regnvejret:-)

  SvarSlet
 5. Tænk - jeg har haft så travlt med andre ting, at jeg slet ikke har tænkt på det før nu. Men man burde da tage en tur i Dyrehaven og nyde årstiden inden træerne taber alle bladene....

  SvarSlet
 6. Jens:Der er så smukt i skoven lige nu. Men altså også smattet, så husk støvlerne.

  SvarSlet
 7. Dejlige billeder :)

  Det er også dejligt, når bladene er faldet af træerne, og man kan kigge gennem skoven. Godt, at der er mange bærbuske. Jeg syntes ellers ikke, det har været det store bærår i år.

  God dag, Havehyrde :)

  SvarSlet
 8. Lone: det er så smukt med bladtæpperne.
  Jeg har nu ellers haft godt gang i alle bærrene, solbær, ribs, hindbær og brombær. Specielt de sidste var der mange af:-)

  SvarSlet
 9. Det kan faktisk godt være hyggeligt at gå tur i regnvejr, men ikke hvis det også blæser en halv pelikan samtidig ;-)
  Hvor må det være dejligt at se så mange fugle. John siger, at silkehaler er sjældne... jeg tror heller ikke, jeg nogensinde har set en i virkeligheden.

  SvarSlet
 10. Ellen: det var rigtig dejligt at se de mange fugle. Silkehaler er dog ikke sjældne. De kommer hvert år forbi DK for at spise bær mv om efteråret og vi ser mange. De er blot meget sky så du skal kende deres kald for at opdage dem. Det er meget specielt. Men jeg har set mange af dem på Frederiksberg, Vanløse og her ved os. Så mon ikke også de er nede ved dig? Kig efter buske med røde bær, så er der sikkert nogle silkehaler i nærheden. De er i store flokke. De er uhyre smukke :-)

  SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...