søndag den 3. maj 2009

Sommerferien er lige om hjørnet!!

Vi skal en tur til Schweiz i juli og syntes at vi, i god tid, ville bestille ferien. Vi ville med nattoget til og fra Basel og henvendte os til eksperterne på området, DSB´s rejsebureau. Men magen til inkompetance skal man da lede længe efter. Der var fejl i alt, priser, togtider, reservationer , you name it! I denne uge gav vi dem så besked om at vi altså ikke gad at bruge mere tid på at dobbelttjekke alle de informationer vi fik, så vi afbestilte hele molevitten.
Derefter vi gik ind på Deutsche Bahn´s hjemmside og bestilte alt, nattog, hotel, togkort til hele schweiz og reservation til Glacier Expressen. Det tog godt og vel 2 timer (alt skulle lige dobblet tjekkes) og i går vik vi tilsendt alle billetterne mv. Nemt og hurtigt, noget DSB åbenbart ikke kunne finde ud af?
Baghaven ligner et byggerod, men vi er næsten færdige med højbedene. En af plantekasserne ved solterassen,skulle flyttes, men det fik en brat ende da vores tudsen åbenbart boede under den. Tja, hvad gør man ikke for en tudse. Hvis den tager dræbersnegle, kan den bo hvor den vil. Så plantekassen bliver stående. Vores lille dam er færdig, den er faktisk primært til tudsen, men det er nu altid dejligt med rislende vand.
Tirsdag skal jeg på kursus. Tænk at jeg får løn for at gå til vinsmagning.

6 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt, at tudsen får egen dam, og I kan jo nyde den samtidig ;-) Vi har også tudser i haven. Det er spændende med højbedene - må vi se billeder, når du er færdig?

  Det lyder frygteligt med servicen hos DSB, tak for advarslen. Men til gengæld bliver det da rent fryd at være på kursus i vinsmagning ...

  SvarSlet
 2. Madame: ja tænk vi var lige ved at træde på tudsen, de falder jo godt ind med jorden.
  Jeg ved ikke hvad de tænker på hos DSB rejser, service var det ikke.
  Ja det er nu ikke kun vinsmagning kurset handler om, men kemi og biologi i vin, som jeg så kan bruge i jobbet. vinsmagningen er et supplement til det hele. Fortsat god dag.

  SvarSlet
 3. Kære Havehyrde.

  Jeg er helt forskræmmet, ved at høre dit udsagn om, at en forhåndsbestilling til Basel – om to måneder ikke kunne imødekommes ved DSB.

  Det virker ikke godt i forhold til konkurrencefirmaet i Tyskland.

  Jeg håber trods alt, at ferien bliver god.
  Et lille spørgsmål. Hvem tager vare på de 4 katte, når du er hjemmefra ?

  SvarSlet
 4. DSB - Det Smutter Bare. Hvor er det dog pinligt, at de ikke kan gøre det bedre.
  Men jeres haveprojekt ser spændende ud - jeg satser, lige som Madame, også på en fotoføljeton?
  Min far har en tudse i fyrkælderen - kan sådan nogen blive tudsegamle (haha)? For der har boet en kæmpe en dernede i mange år, og den er efterhånden blevet en del af inventaret.

  SvarSlet
 5. Bente: kattene kommer på pension ved frederikssund, den ene bliver passet af min far som kommer og tager sig af den. Det er vores vildtilløber kat, som vi ikke tør sætte i pension

  SvarSlet
 6. Ellen:
  Tænk at tudsen kan leve i en fyrkælder. Jeg troede at de skulle have vand i nærheden, men åbenbart ikke.
  Ja DSB rejsebureau er et kapitel for sig, men nu gider vi ikke ærgre os over dem mere, spild af tid. Nu har vi billetter og det hele, så vi glæder os bare til afgang.
  Jeg skal se om jeg kan lave en lille føljeton over højbed udviklingen. Det ene er færdigt og netop fyldt med kartofler og krydderurter.

  SvarSlet

din mening:

En ny kat og naturen

her i huset elske vi katte...virkelig elsker. fantastiske dyr og folk der ikke har haft hellig birma katte ved slet ikke hvad de går glip ...