torsdag den 19. marts 2009

Fantastisk vejr

Vejret i dag har bare været fantastiskt. Jeg har været lidt i haven, blandt andet for at samle mit nye havebord og for at måle op til mine højbede. Jeg har (næsten) en aftale med gemalen om at han skal lave to store højbede til mig. Jorden i min urte/grønsagshave er ikke god. Da huset blev bygget smed håndværkerne murstens rester mv i haven og kørte så jord hen over. Det betyder at jeg har en jord fyldt med sten, murbrokke osv. Den gider jeg ikke dyrke mere. Nu vil jeg have højbede og ny jord.
Skaderne har rendt rundt efter redemateriale hele dagen. Ganske underholdende at se dem bakse rundt med kviste 1-2 m lange. De mener åbenbart ikke det er et problem at lette med sådan en lang stang. Men det var det nu altså!!
Vores ene redekasse, den over soveværelsesvinduet er vist optaget. Jeg kunne høre nogle banke i kassen, måske tjekkes det om kassen er god nok. Ærgeligt at jeg ikke har fået købt en redekasse med kamera. Men jeg kan nå det i weekenden. Svigermor skulle havde været på besøg, men er desværre blevet syg. Så vi må vente til påsken med at se hende.

7 kommentarer:

 1. Wauwww for en flot kat...jeg går ud fra, at det er jeres?
  Strikker du? For det er et hit for redebyggere, hvis du hænger dine garnstumper ud i dine buske. Det er nemlig en rigtig god og varm foring til rederne.
  Eller opsaml fra tørretumbleren (ja det er altså ikke mit, pudse, pudse glorie, men John passer sit vasketøj, og jeg passer mit, og vi er ikke helt enige om stilen...) - men altså - fuglene elsker det :o)

  SvarSlet
 2. Åh hvor ville jeg gerne se en skade bakse med sådan en lang pind, det lyder sjovt! Det glæder mig, at fuglene allerede er ved at finde redekasser, og det lyder fantastisk, at du vil købe en redekasse med kamera.

  Dit kattebillede får mit hjerte til helt at smelte :)

  SvarSlet
 3. Hvor er Frøken smuk :o)

  Jeg stod også her til morgen og morede mig over en skade, som baksede med at få en lang gren skubbet ned på sin rede. Jeg har følge af en lille flok på mine morgenture, fordi jeg i ny og næ kaster en af Rufus' godbidder til dem. Så jeg er populær.

  Har du fundet en god redekasse med webcam?

  Rigtig god weekend :-)

  SvarSlet
 4. PS: Frøken's afredte pels vil også gøre lykke hos redebyggerne...

  SvarSlet
 5. Ellen: Det lyder som en god ide, fnuller fra tørretumbleren. Et år købte vi uld "totter" og hang op til fuglene. Det resulterede i at et egern tog det hele. Det var rigtig sjovt at observere........den rendte hen over taget, over pergolaen (dvs hen over hovederne på os), sprang over i træet, stod på hovedet for at nå ulden og sammen vej retur. De gjorde den 5-10 gange, til der ikke var mere uld.

  SvarSlet
 6. Madame og Lone:
  Ja er den ikke smuk vores frøken. Den er en meget fin kat, utrolig kælen og MEGET selskabelig. Den snakker dagen lang og er ikke lige så "søvning" som alle de andre katte. Den sover bedst i min mands seng- i fodende. Vi reddede den fra en lejlighed, hvor en ung fyr ikke ville have den mere. Den var tynd og udsultet fordi den skulle kæmpe med den anden kat i lejligheden om maden, og den anden kat vandt åbenbart det slag. Den var noget underkuet da den kom, men nu er den forvandlet, ligsom prinsessen på ærten!

  SvarSlet
 7. Hun er meget, meget smuk. Hun er prinsessen på ærten :-)

  Når vi skal have kat igen, kunne vi tænke os en (eller to) røde katte. De to, vi har haft, har været gråstribede. Min mor havde altid sort/hvide katte. Så engang vil vi prøve røde.

  Frøkens pels har en vidunderlig farve :-)

  SvarSlet

din mening:

En ny kat og naturen

her i huset elske vi katte...virkelig elsker. fantastiske dyr og folk der ikke har haft hellig birma katte ved slet ikke hvad de går glip ...