søndag den 5. oktober 2008

Hairspray

Jeg må overgive mig. Den nyeste version af John Waters hairspray er rigtig underholdende og med god musik. Min livret er bestemt ikke musicals, men ligsom jeg elsker Grease pga den gode musik og humoren, ja så er jeg blevet vild med hairspray. Her er de gode "negerne" (som de omtales i filmen) og de overvægtige.
Filmen er meget tro mod den originale, heldigvis er musikken dog opdateret noget og nogle af de originale skuespiller er også med. Ricki Lake ses kort i rollen som en talentspejder. Hun var Tracy Turnblad i den originale.
John Travolta som Tracys mor blev originalt spillet af Divine. Hr Travolta gør det faktiskt rigtig godt i rollen som svært overvægtig kvinde. Michelle Pheiffer er skøn som den onde ex-Miss Baltimore. Alle skuespillerne synger faktisk ganske godt.

Filmen er ganske politisk ukorrekt og Citatet "gid hver dag var negerdag" er ikke det eneste perle eksempel. En hel sang er dedikeret til den overvægtige Tracy "Tracy, jeg er din ligemeget hvor meget du vejer".

Se den endelig!

2 kommentarer:

  1. Dit klip ser dejligt ud, Havehyrde, det er fyldt med en god energi! Den film kunne jeg bestemt godt tænke mig at se. Og John Travolta som svært overvægtig kvinde, ih du milde ... Tak fordi du gør opmærksom på filmen :-)

    SvarSlet
  2. Det var slet ikke en film der lå højt på min hitliste. Men den overraskede virkelig meget positivt. meget iørefaldende sang, sjov replikker og (som du skriver, madame) god energi. Lige til at blive i endnu bedre humør.

    SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...