fredag den 10. oktober 2008

ÆblerFor nogle uger siden fandt vi frem til en æbleplantage her i nærheden. Vi har tit været på sådanne i Skåne men dejligt at der ligger en så tæt på os.
Der var lange rækker af forskellige æble sorter, f.eks Elstar, Belle de Boskoop, Aroma, Cox orange-Ingemarie og Gråsten. 20 kr for 2 kg hvis man plukkede selv, det er en ok pris. Og æblerne smagte helt fantastiskt, selvom de ikke er økologiske.
Mange børnefamilier havde fundet vejen derud og gik og hyggede sig med at plukke æbler. Og så kan man jo spise en del medens man plukker. Lege- og barnevogne er handy at have med. Her kan man have mange spande med æbler, hvis man ikke gider slæbe dem i hånden.
Om sommeren sælger de helt friske jordbær og hindbær, det har vi til gode. Men vi glæder os allerede.

2 kommentarer:

  1. Det var smart, at I har fundet en æbleplantage, hvor I kan plukke selv! Men det kunne være spændende, hvis der også findes økologiske pluk-selv-æbleplantager.
    Er det vinterforråd, I samler? Eller bare til her og nu?

    SvarSlet
  2. Vores egne træer gav kun en lille høst, så vi må supplere. Men det er kun her og nu. De har åbent hele efteråret/vinteren, så jeg regner med at "juleæblerne" bliver hentet derude.
    Vores økolandmand (Birkemosegaard.dk) leverer ellers øko æbler, men vi havde ikke fået bestilt nok. Og han leverer kun 1 gang hver 2.måned.

    SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...