fredag den 26. september 2008

Negative folk

Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har det meget svært med negative folk. Sortseere der ser noget skidt i enhver situation. Jeg kan simplethen ikke forstå hvorfor nogle mennesker vælger at leve deres liv på denne måde.
En af mine søde kollegaer har knoklet helt utroligt med at stable et arrangement på benene. Det forløb helt fantastisk godt, men alligevel havde en af mine andre kollegaer behov for at påpege "fejl og mangler". Det er sgu (ja undskyld jeg bander) da så uforskammet! Ikke at der ikke skal være plads til kritik. Men når man nu ser en person give sig 200%, så er det da så vigtigt at støtte den person så meget som muligt.

2 kommentarer:

  1. Jeg er helt enig med dig. Jeg tror, det er et mønster, man får med fra barndommen. Og det er absolut noget, folk bør arbejde med og komme af med - jeg hader det!

    SvarSlet
  2. Det har du helt sikkert ret i. Nu er jeg blevet så gammel at jeg simpelthen siger fra overfor sådanne personer. Det er bare utilgiveligt at kritiserer en kollega der knokler rigtig meget.......

    SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...