søndag den 21. september 2008

Kompost

Vi har tre åbne kompostbeholdere, men det tager en evig tid før haveaffaldet også er omdannet til kompost. Har ellers allierede mig med en bog om kompost, og om hvordan man gør "det rigtigt".
Det betyder, ingen store grene som ellers er det vi har i overflod. Vi har netop ryddet op i baghaven og fået en masse gren affald. Løsningen syntes at være en kompostkværn, der "skærer" grenen i små stykker som lettere komposteres.
Vi bestilte en sådanne på nettorvet, men maskinen var desværre defekt og virkede slet ikke. Vi fik pengene tilbage og fandt i stedet en Bosch kompostkværn som netop har været i aktion. Mor her klarede det hele selv. Gemalen er på kursus (på Island), så skulle arbejdet udføres krævede det en kvinde. Store grene der fyldte godt op i haven, blev kværnet til små stykker og fyldte efterfølgende stort set ingen ting. Herligt, og selvom det gik fint, tror jeg nu at jeg overlader det til ham jeg er gift med, fremover. Så interessandt er det nu heller ikke at bruge 2 timer på i sin weekend. Næ så hellere sætte løg, læse avis, drikke kaffe eller skrive på sin blog.

1 kommentar:

  1. Hvor er det fantastisk smukt med blomsterbilledmosaikkerne for august og september. Inspirerende!! Tak for kigget

    SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...