lørdag den 2. august 2008

Hvepse øv øv

Så fandt vi endnu et hvepsebo. Denne gang har de bosat sig i ventilationskanalerne ved soklen på huset. Herligt!.
I forsommeren fik vi fjernet et bo under tagudhænget. Det kostede lige 900 kr for 2 minutters arbejde. "Hvepsemanden" forsikrede mig at det var fordi giften var så dyr. Høm!!!
Nu er jeg ellers en stor tilhænger af at man ikke bruger gifte i naturen. MEN.............hvepse er bare en stor pestilens. Så sidder man fredeligt en fredag eftermiddag med avisen og en kop te, og så flyver der 5-10 hvepse rundt om hoved på en! Ja jeg sad jo nærmest oppe i deres bo, men det var selvfølgelig før jeg opdagede at bæsterne igen havde bosat sig i huset.
Regn sommeren sidste år havde den store fordel at der var meget få hvepse. Der fandt vi dem i en af fugleredekasserne, og så kunne vi nemt selv sprøjte.
Vi overvejede også selv at sprøjte det nye bo, men vi tør simpelthen ikke. Det ser ud til at være et stort bo, aktiviteten var stadig stor da vi var ude i mørket for at "se" om vi kunne sprøjte.
Så endnu engang har vi tilkaldt en hvepsemand og endnu engang bliver vi 900 kr fattigere!!!

3 kommentarer:

  1. Det var s.. jeg mener sørme dyrt. Krydser fingre for at ikke flere finde ind på jeres matrikkel. Men åh hvor har der været mange i år .......

    SvarSlet
  2. ja, men vi fik heldigvis rabat. Så vi betalte kun 500 kr. Naboen har et kæmpe hvepsebo under taget, så vi har alligevel en del af dem i haven.

    SvarSlet
  3. Umiddelbart lyder kr. 900 jo af en del, men det er helt korrekt, at den gift der bliver brugt ikke er helt billig. Dertil skal man jo også lige lægge kørsel m.v. oveni. Det er altid en god ide, lige at gå rundt om huset jævnligt på den tid af året hvor hvepse florerer - små hvepsebo kan man godt selv fjerne.

    SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...