tirsdag den 9. oktober 2018

Vestegnen

 Vi bor på den københavns vestegn. Her er bare lækkert og vi har alt, skov, marker, strand, kunstmuseum, biografer, butikker, Et stort voldanlæg, Danmarks bedste indkøbscenter (Rødovre centrum), kulturhuse og meget meget mere. Og så har vi de glemte kæmper fra Vestegnen


De står rundt omkring herude, og er lavet af genbrugs træ af Thomas Dambo. De er kæmpe store og utrolig smukke

 Ovenstående er et par af dem, der er 6 stks ialt

 Vi har også Arken, som lige nu har en udstilling af Van Gogh. Og du skal kommer tidlig eller en hverdag for at få en P-plads. Der er mange der kommer for at se de smukke malerier. Især Svenskere.

Og smukke er de bestemt. Man kan også lige nå at se udstillingen med Willumsen. Arken har lånt værker fra hans Museum i Frederiksssund.


Vi har også mange fugle herude. Om foråret flyver der mange traner over området og vi har en del rovfugle der bor her permanent, musvåger ser vi tit i skoven, hejre og isfugl.
MEN træerne vokser ikke ind i himlen. Skal man se lidt mere sjældne fugle, er mit bud at tage en tur til Skåne eller Nordsverige/Norge, hvor ovenstående fotos er fra. Rovfuglen er en spurvehøg, som vi så 1000vis af ved Falsterbo i Skåne for nogle uger tilbage. Fantastisk syn, men lidt svær at fange på kameraet, de flyver hurtigt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

din mening:

Politikens undervisningspris?

Politiken har for nogle år tilbage opfundet en undervisningspris, der gives til  folkeskolelærere og underviser på ungdomsuddannelserne. Den...