onsdag den 26. april 2017

Så er der nyt drivhus

ENDELIG
ENDELIG
ENDELIG
Så fik jeg mit drivhus. Som jeg har drømt om i 10 år eller mere. Jamen jeg er så glad. Nu skal vejret bare blive ret meget bedre så jeg kan komme igang med at plante derude og stille de forspiret planter ud (de fylder alt for meget her inde i huset)

Man kan vist godt se at jorden er ret våd omkring drivhuset. Det er lerjord så hvis man går man gummistøvler derude, bliver man pludselig 10cm højere, da jorden hænger fast.
Jeg må vente lidt med at få ordnet derinde, ind til jorden er er lidt mere tør.
Jeg har købt noget stenmel som skal lægges rundt om huset og inden i.
Jeg var jo rundt i flere butikker for at tjekke de forskellige drivhuse. Jeg var ikke imponeret over servicen i Willabgarden butikken i Greve. Det var som om at de helst kun ville sælge de dyre af deres modeller, således at de ikke talte så pænt om de andre modeller. Den slags salgsstrategier er jeg ikke tilhængere af. Det er ok at de mener at de dyre modeller er mere stabile, men en af sælgerne derude gik så langt som at direkte fraråde visse modeller, fordi de var dårlige? Hvorfor sælger man dem så?
De modeller hun frarådede var ikke nødvendigvis de billige, blot lidt billigere end deres topmodeller som vel koster fra 25000kr og op.
Jeg tænkte at mindre nok kunne gøre det så jeg fandt et andet sted og endte med en Juliana Veranda. Der er ikke så mange vægmodeller på markedet, men den havde alt jeg gerne ville have og ingen vinduer i taget. Ikke at jeg ikke syntes det er en god ide men tagvinduer, men de kan ikke være under husets tagudhæng. Min model har to vinduer, i hver sin side og en stald dobbelt dør, så der er rigelig med udluftningsmuligheder.
Jeg har også erhvervet mig en såkaldt Growcamp.
Et højbed med indbygget overdække. Det er til grøntsager, og der bliver virkelig varmt derinde, så det vokser godt.
Ellers har jeg mine normale højbede, kartoflerne har jeg allerede plantet ud og lagt fiber dug over så de bliver beskyttet mod let frost.
Jeg elsker påske og pinseliljer. De er så smukke og så dufter de rigtig dejligt. Denne smukke lysegule sag (som jeg ikke aner hvad hedder) dufter helt vidunderligt

3 kommentarer:

 1. Tillykke! Der er da plads til rigtig mange gode sager derinde, så jeg kan godt forstå, du ikke kan vente med at gå i gang med indvielse af drivhuset. Lige om lidt er jeg hjemme fra ferie, så nu bliver det godt vejr. Håber jeg ... jeg vil nemlig også i gang med det drivhus.

  SvarSlet
 2. Online casino Vogueplay er det bedste udvalg af spillemaskiner, manglende registrering og sikkerhedsgaranti.

  SvarSlet
 3. jeg vil nemlig også i gang med det drivhus.


  Royal1688

  SvarSlet

din mening:

Tur til Langeland, Lolland, Falster og Møn

 Og se lige vejret....vi havde alt for meget tøj med. Men se lige udsigten til et vådområde på Langeland, men en masse fugle  Vi overna...