søndag den 18. november 2012

Moderne familier

Der findes en meget underholdende amerikansk tv serie der hedder Modern Family. Den handler om en familie, søster, bror og far og hver deres familie. Faren er skilt fra børnenes mor, har mange penge og er nu gift med en sexbombe med hjertet det rette sted. Hendes overvægtige søn med et meget højt IQ er også en del af familien. Søsteren er gift med en meget blød mand og sammen har de 3 børn og gør deres absolut yderst for at være overpædagogiske i opdragelsen. Og så er der Broderen der lever i et homoseksuelt ægteskab med husbond og adoptiv barn. Den er godt skrevet og faktisk rigtig underholdende og lidt atypisk de mange andre serier fra Guds land. Den er blevet meget populær derovre og i det puritanske Amerika er det en befrielsen at se en tv serie om rigtig mennesker, rigtige familier og rigtige forhold.
For det er vel snart mere reglen end undtagelsen at forældre bliver skilt, at der er en homoseksuel i familien og at hver familie har sine mærkligheder.
Her i familien har min far være gift 2 gange, hvilke var helt uhørt dengang i 50'erne. Min halv storesøster har været gift 2 gange og har et utal af forliste forhold bag sig. Min halvstorebror ser vi aldrig, hvorfor ved jeg egentlig ikke. Den ene af mine tre niecer gider heller ikke familien, hende har vi ikke set i omkring 4 år. Den anden har igennem flere år prøvet at få barn og hende og mandens forhold lider gevaldig under dette. Min"ægte" søster og jeg har en uhyre anstrengt forhold, min svigerinde er homoseksuel, min fætter er muligvis homoseksuel og hvis jeg inddrager familien fra Jylland, tegner der sig det samme billede. Moderne familier, virkelig familier, på godt og ondt.

8 kommentarer:

 1. Moderne familier er meget blandede og ikke alting er lutter idyl mellem søskende, kender det selv.

  SvarSlet
  Svar
  1. rigtigt, men tænk på alle de perfekte familier man altid ser i f.eks amerikanske tv serier. Det er dejligt med en serie der viser rigtige familier, rigtige mennesker

   Slet
 2. Du godeste, Havehyrde, sikke spraglede familieforhold, du kan diske op med her ... der er jo belæg for at blive udtaget til 'Rod i familien' :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ikke lige set den udsendelse.....men rod i familien er vi vant til. Det bliver endnu mere rodet hvis vi kigge på min halvsøsters søster og familien.......:-)

   Slet
 3. Hei
  Herlig med folk som er likefrem. Det digger jeg. Enkelt og greit å forholde seg til:):)

  Et friskt pust.

  Hilsen Unni

  SvarSlet
 4. Jeg er ret taknemmelig over, at vores familie ikke er ret stor og uden nogle særheder andet end et par skilsmisser :-)

  SvarSlet
 5. haha, ja det skal du også være. Det er ikke nemt at være i vores.........de fleste er rigtig dejlige mennesker, men desværre ikke alle. Jeg tror familier kan være de det bedste for ens velbefindende men de kan sørme også være de værste. Misundelse og jalousi kan virkelig spænde ben for meget ;-(
  Mennesker som man ikke kan lide ville man jo aldrig omgås med hvis de ikke lige var familie. Jeg forstår så udmærket dem der ikke vil være sammen visse personer i familien. Hvorfor skulle man egentlig være det, hvis man fundamentalt er uenige om alt?

  SvarSlet

din mening:

Tur til Langeland, Lolland, Falster og Møn

 Og se lige vejret....vi havde alt for meget tøj med. Men se lige udsigten til et vådområde på Langeland, men en masse fugle  Vi overna...