søndag den 29. april 2012

Tilsalg og hvad gider folk købe?

Denne Måneds Præstation:
 • Cykling, transport 175.07 km  5684 kcal  12t:43m:07s
 • Cross training 24.54 km  2793 kcal  5t:15m:25s
 • Gang 2.30 km  187 kcal  1t:15m:01s
 • Pilates   2838 kcal  7t:39m:27s  
Jo, det er dejligt at bruge endomondo app, så man også kan se hvor meget man har bevæget sig i 3½ uge.

Nå men indlægget skulle faktisk handle om brugte ting. Om ting man har, men ikke bruger og som bare står og fylder op. Jeg sælger alt hvad jeg kan komme til af sådant, via den blå avis hjemmeside.
Og jeg køber også gerne brugt. Det stammer helt tilbage fra min tid som studerende, hvor jeg stort set ingn penge havde. Så var jeg nød til at købe cykler, og f.eks møbler brugt.
Men mht salg på den blå avis. Så er der meget stor forskel på hvor attraktiv en vare er og hvad folk mener det skal koste. Hvis jeg skulle sige det på en pæn måde, så er køberne altid ganske nærrige og sælgerne urealistiske i deres prissætning. Det gælder selvfølgelig ikke mig ;)

Nå men vi havde to teak dækstole som vi ikke havde brugt de sidste par år. Jeg kan ikke sidde i den slags stole mere, pga min prolaps, så hvorfor skulle de fylde op i haven. De blev selvfølgelig sat til salg på dba.dk. Og det var åbenbart en meget attraktiv vare. Hele 15 personer kimede os ned for at få fat i dem. De blev solgt til den fastsatte pris. Vores london lædersofaer som vi valgte at skifte ud før jul, gad ingen rigtig købe. De var utrolig flotte, men åbenbart ikke lige det store hit indenfor sofa mode. Her måtte vi gå meget ned i pris. Vores gamle køkken blev solgt til et kristent kursuscenter der skulle bruge det til tekøkkener i deres store ejendom.
Vi havde jo købt nyt, så de skulle ud. Men solgt blev de dog. Når noget ingen eller meget ringe værdi har, kan man vælge rubrikken, bortgives. Det giver ALTID stor trafik. Når noget er gratis er der mange om budet. Vores gamle ovn der varmede 50 grader forkert, gav vi bort, til 2 studerende. De blev utrolig glade.
Min nye Le klint lampe købte jeg også gennem den blå avis, til under halv pris.  Den er jeg utrolig glad for, den er virkelig flot. Vores kompostkværn er købt hos en familie på Amager. Det var et fejlkøb fra deres side, bestemt ikke fra vores. Den bruger vi flittigt hvert forår og efterår.
I dag fik jeg klippet græsset for første gang i år. Det var blevet langt og trængte virkelig. Gødning fik det også, så nu må det gerne regne igen.
Frøken elsker at være i forhaven. Den ligger blot i et hjørne og småsover, men ude, det skal den være.
De små hvide korn på billedet, er gødning. Egenlig skulle alle katte være indendøre når jeg gøder. Det sidder nemlig fast deres poter og de sviner i hele huset. Men kattene er ikke til at få ind igen her om foråret, de spæner væk når man nærmer sig. De ved godt hvad der skal ske ;)
Fortsat god søndag til dig der læser med her.

8 kommentarer:

 1. Ja, DBA og "gul&gratis" er skønt - jeg fandt vores 9m2 drivhus her - helt ubrugt, stadig i kasser til under ½ pris af drivhuse i den størrelse - har også et par møbler i stue og entré købt via dba - det er og bliver en god ting - især når man ved hvad man går efter! Altid dejligt at spare penge

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejlige sider. Gul og gratis er nok primært for folk vestpå. De fleste ting skal afhentes på fyn eller jylland, så der har jeg aldrig købt. Ja det passer ikke, har fået sendt nogle små trip trap ting med posten..
   Lyder dejligt med et drivhus til halv pris:)

   Slet
 2. Gode billeder.
  Hvor er det dog en smuk og sød kat du har.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet
 3. Jeg skal flytte om nogle måneder og så skal jeg sælge både køleskab og komfur. Jeg har aldrig prøvet at sælge noget i den blå avis og jeg er ikke helt sikker på at jeg glæder mig. Jeg forudser allerede en masse bøvl og besvær, men det skyldes måske en uheldig vane med at tage sorgerne på forskud.

  Men jeg ved jo ikke en gang hvad sådan noget koster. Jeg bliver med garanti snydt................ LOL............

  SvarSlet
  Svar
  1. Desværre tror jeg ikke at du kan få meget for brugte hvidevare. Man kan købe det nyt meget billigt i elgiganten. Men tjek prisniveauet på dba.dk. Jo billigere jo hurtigere kommer du af med det ;)

   Slet
 4. Du sagde det selv ovre hos mig: Hvad der er ragelse for én, er en skat for en anden. Da vi skulle geninvestere i babyudstyr, blev det gennem DBA, og vi fik en hel masse for meget få penge. Gul&Gratis kender jeg kun af navn, men skal der en brobillet oven i, kan det ikke betale sig at købe noget til nogle få hundrede kroner ...

  SvarSlet
  Svar
  1. nemlig. Dejligt at I fik babyudstyr til ingen penge ;)

   Slet

din mening:

Tur til Langeland, Lolland, Falster og Møn

 Og se lige vejret....vi havde alt for meget tøj med. Men se lige udsigten til et vådområde på Langeland, men en masse fugle  Vi overna...