søndag den 25. september 2016

Et dejligt sted

 Mangler du inspiration til et overnatningssted ikke langt fra DK? Så kan jeg anbefale Idalagård i Sverige, ikke langt fra Trelleborg
 Ude på landet, uden støj, med fuglesang, solopgang, ro og fred. Her er bare så smukt
 Hvordan sådan noget kan løbe rundt aner jeg ikke. Men der var fuld i restauranten da vi var der. Dejligt mad og det forlyder at især søndags brunchen er meget populær.
 Det er som navnet siger, en gård. Meget charmerende, det  meste er fint istandsat. Vores værelse var pænt primitiv og jeg tror ikke der er tv på nogle værelser. Men der er wi-fi der virker rigtig godt. Og hvad skal man så med tv. Det kan man se via wi-fi forbindelsen :-) Eller man kan læse en god bog, gå en tur eller bare slappe af.
Vi var der i September og havde en overnatning. Vi havde fået en smartbox der kunne bruges på stedet og det var en utrolig dejligt ophold. God mad, stilhed og super dejlig udsigt. Om sommeren kan man bruge de mange terasser og nyde aftensolen. Det var lige lidt for køligt for os, men havde vi haft en tæppe og nogle terassevarmere kunne det have været muligt.
Området er et rigtig godt fugleområde. Vi så traner på vej retur til nord Afrika og havørn, samt en masse vadefugle. Men en tur langs kysten fra Trelleborg til Ystad og videre er også en tur værd. Den havde vi taget for nogle år siden.
Men vi har allerede talt om at komme igen, måske til foråret.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

din mening:

Politikens undervisningspris?

Politiken har for nogle år tilbage opfundet en undervisningspris, der gives til  folkeskolelærere og underviser på ungdomsuddannelserne. Den...