fredag den 11. januar 2013

Overvejelser

Sommerferien i 2012 blev bestilt i december året før. 2011 var jo virkelig ikke mit år. Endnu en diskusprolaps, en kat måtte aflives og vores hus blev oversvømmet, så vi mente at vi havde fortjent en luksus ferie.  Det blev så en krydstogts ferie som var helt fantastisk. Ikke en ferie på et krydstogtskib, som mange måske forbinder med den form for rejse, men en ferie hvor et skib fragtede os rundt blandt spændende destinationer og hvor vi så en masse. Det blev en stor succes og noget vi selvfølgelig skal prøve igen. Næste gang bliver det nok i det græske øhav.
Men i år har vi talt om Normandiet eller sydengland. Men vi er vist ved at lande på førstnævnte. Her er noget for os begge. Gemalen er "vild" med 2. verdenskrig og Normandiet er som bekendt fyldt med minder fra denne tid. Jeg er vild med haver og sørme om der ikke findes en masse spændende haver i samme område. Lige for øjeblikket sidder vi og læser hver vores brochure, om hver vores interesse område. Og det bliver mere og mere interessant.
Hvis du har været i området hører jeg gerne om gode overnatningssteder, things to do og så videre.
Ovenstående billede er fra Mont Saint Michel klosteret der er optaget på Unescos verdensarvsliste. Den ligger i Saint Malo bugten, der vender ud mod de engelske kanaløer, Jersey og Guernsey. Guernsey besøgte vi i sommers, så måske er tiden til et besøg på Jersey, som er den største af øerne.
God weekend til dig der læser med her.

6 kommentarer:

 1. Normandiet er et skønt sted med masser af ting at bruge sin tid på - det tror jeg bestemt ikke, at I fortryder - og Monets have må da vist være et must for dig på den ferie?
  Men ... Sydengland kan jeg så absolut anbefale, at I tager en anden god gang :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. selvfølgelig skal vi til sydengland....jeg er jo anglofil, så selvfølgelig. Men gemalen blev fyr og flamme da jeg nævnte Normandiet. Han er jo ellers også meget anglofil ;-) 2. verdenskrig har hans helt store interesse. Men jersey er jo England ,-)

   Slet
 2. Det må være spændende at besøge det kloster. Det ser fantastisk ud.
  Har I gået bestilt en rejse?

  2011 var bestemt ikke jeres år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har endnu ikke bestilt rejse. Der er nogle overeneskomstforhandlinger der skal overstås før vi tør gøre det. Vi regner med både logout og strejke......så vi passer godt på pengene for øjeblikket ;-)

   Slet
  2. Uha, lad os håbe at forhandlingerne ikke munder ud i logout og strejke ...

   Slet
  3. bestemt, vi ved ikke hvor meget vi får i løn fra vores fagforening.....vi har jo en del regninger når vi har hus... så vi krydser fingre for en løsning

   Slet

din mening:

En ny kat og naturen

her i huset elske vi katte...virkelig elsker. fantastiske dyr og folk der ikke har haft hellig birma katte ved slet ikke hvad de går glip ...