torsdag den 7. august 2008

Opera
Det er temmelig hårdt at gå på arbejdet efter en dejlig lang ferie. Men i morgen er det weekend og vi skal til Svendborg, ja nærmere Valdemar slot og hører opera.
Her i huset er vi store fan af opera, min mand mere end andre. Men især disse udendørs operaer er dejlig at gå til. Sidste weekend var vi til opera i Teater Hedeland (tæt ved Roskilde), og se Turandot. Det er den med arien"Nessun dorma", som Pavarotti udødeliggjorde. Lyt til den via youtube linket i højre side af bloggen.
Men altså, udendør opera er dejligt. Vi medbringer picnic kurv og sidder og hygger os et par timer før forestillingen, læser om handlingen i "Bogen om opera". Stemningen til disse arrangementer er meget afslappet, glade, positive folk der er interesseret i opera. Og denne gang bemærkede vi at mange unge mennesker havde fundet vej. Det er måske ved at være moderne at hører opera.

4 kommentarer:

 1. Det lyder virkelig dejligt, at I kører efter de steder, der er udendørs opera. Jeg er også meget glad for opera, men måske knapt så meget Wagner. Jeg har lige købt La Boheme - elsker den bare.

  SvarSlet
 2. Uha. Wagner er jo ganske fantastisk. Det fleste af hans operaer er dog meget lange og det gider jeg ikke. Men Niebelungens ring er jo ganske unik. Så den på operaen og at af afsnittene med Placido Domingo. Det var dyrt med det var også tydeligt hvorfor han var en stor stjerne. De danske opera stjerner når han slet ikke til sokkeholderne. Og det er ellers gode!

  SvarSlet
 3. Hej havehyrde. Jeg er også stor opera-fan, men har aldrig været i Hedeland. Jeg er nok mere til indendørsopera. Men jeg er nødt til at spørge, om billederne er fra Hedeland? Ja, altså, jeg mener naturligvis ikke billedet af Pavarotti, men de andre. Det er enormt flot ud.
  Mvh Jens.

  SvarSlet
 4. Det midterste billed er. De to andre er "hugget" fra den aktuelle opera. Men jeg kan virkelig anbefale hedeland.

  SvarSlet

din mening:

OK 18

Jeg er gymnasielærer og er netop blevet lockout varslet af Sophie Løhde. Man kan sige at det er et forventet modtræk af moderniseringsstyrel...