fredag den 4. juli 2008

Lidt af hvert






Misser kommer retur fra Kattens Værn om ½ time. Den har det fint og er nu kastreret og øremærket.
Min "Urtehave" er langt fremme. De fleste solbær er modne, nogle hindbær også og æblerne vokser stadig. Agurkerne og chillien i drivhuset ser fine ud. Kartoflerne er først klar senere og det samme gælder rips og stikkelsbær.
Roserne skyder frem med hast og syntes ikke generet af for lidt regn. Humlebier og almindelige bier arbejder dagen lang og er så charmerende at observerer.
I går var vi i Grønnegårdsteatret og se "Den politiske kandestøber" af Holberg. Et fantastisk stykke som jeg har set en gang før, på det Kgl. teater. Det er altid aktuel og rigtig sjovt.
Vi køber deres picnic kurv og møder op 1 time før forestillinge for at nyde haven og maden. Fantastisk stemning.
Forleden havde jeg en kollega på besøg. Hun kom til aftensmad på terassen og medbragte roser fra egen have. Sikken en duft! Vi sad til mørkets frembrud og snakkede og grinte. Rigtig hyggeligt.
Senere på måned skal vi på ferie. I år skal vi til Nordkap, med en tur op gennem Finland og ned gennem Norge. 14 dages rundtur, det bliver rigtig spændende og vi krydser fingre for godt vejr

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

din mening:

Politikens undervisningspris?

Politiken har for nogle år tilbage opfundet en undervisningspris, der gives til  folkeskolelærere og underviser på ungdomsuddannelserne. Den...